Roke Road, Kenley

Kenley, Elmwood Grove 25d Roke Road
Dům • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • ref.: 00011968
£550,000

Unikátní samostatně stojící nový domov - připravený k nastěhování - cena k prodeji -

Pouze jeden rodinný dům zastrčený v tomto schématu nových domů je ideální pro ty, kteří hledají klid a pohodlí. Tento krásný dům se skládá z přijímacího pokoje, kuchyně, jídelny a WC pro hosty v přízemí, s podlahovým vytápěním a nádhernými stíněnými hliníkovými venkovními dveřmi a okny, v patře jsou dvě dvoulůžkové ložnice doplněné koupelnou. Venku máte zahrádky a parkovací místo mimo ulici před zástavbou.

Realitní kancelář Frost Estate Agents je potěšena, že může spolupracovat se společností Novo Land & Developments na tomto sofistikovaném a elegantním projektu, který se nachází v nádherném prostředí v listnatém Kenley. Zbytek zástavby tvoří 9 sympatických a dobře navržených řadových domů. Každé rozhodnutí bylo věnováno pečlivé pozornosti s kvalitními materiály použitými uvnitř i venku, elegantními kuchyněmi a koupelnami s funkčním designem, značkovými spotřebiči a designovými povrchovými úpravami, díky nimž jsou tyto domovy vynikající a mají dlouhou životnost. Otevřená kuchyň a obývací uspořádání pro pohodlnou zábavu hostů těchto moderních domů a upravených a osázených exteriérů mísí nemovitosti s jejich zeleným a listnatým okolím.

K vybavení patří pohodlné ložnice se super měkkými koberci, luxusní designové koupelny a vlastní koupelny s nadčasovými designovými dlaždicemi Porcelanosa a sanitární keramikou Villeroy & Boch / Vado & Grohe. Vrcholem jsou na míru vyrobené kuchyně HK s masivními pracovními deskami Quartz a zástěnami v plné výšce. Integrované spotřebiče "Bosch" zahrnují indukční varnou desku, troubu, kombinovanou mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, digestoř, myčku nádobí, pračku se sušičkou a vinotéku. Varný kohoutek "Quooker" v chromu navíc dodává kuchyňskému prostoru pohodlí a sofistikovanost. Celkově tato nemovitost nabízí kombinaci moderního designu, funkčnosti a luxusu, což z ní činí ideální domov pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní životní zážitek.

UMÍSTĚNÍ
Doprava: Z nádraží Kenley si můžete vybrat z Victoria nebo London Bridge - to vše trvá přibližně 35 minut jízdy. Vynikající je také silniční spojení, přičemž dálnice A23 je vzdálená jen několik minut a poskytuje rychlý a snadný přístup do Londýna, na jižní pobřeží a na dálnici M25.

Kenley je krásná část jižního Londýna, listnaté zeleně s plynulým uvolněným prostředím a množstvím chráněných stromů v celé oblasti. Kenley Common se skládá ze 138 akrů zeleného otevřeného prostoru obklopujícího bývalé letiště Bitvy o Británii. Je to směs křídových pastvin a starobylých lesů zasazených mezi mírně zvlněné kopce. Návštěvníci jsou obdařeni krásným výhledem na údolí Caterham a North Downs za ním a jen těžko uvěří, že centrum Londýna je jen 14 mil na sever. Nedaleká města Purley & Coulsdon nabízejí řadu nezávislých obchodů, kaváren a supermarketů, dále Purley Way A23 představuje všechny maloobchodní giganty a sklady mimo město.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1
Parkoviště
Zahrada

Elmwood Grove 25d Roke Road, Kenley

TypDům
StavNové
Hodnocení energetické účinnosti
B