Apartmány v docházkové vzdálenosti od pláže v Eskelçalar

Northern Cyprus
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 65 m² • 4. podlaží • ref.: ECN-00425-35764
4 183 997 CZK
Apartmány na prodej v komplexu v blízkosti moře v Eskile, Severní Kypr

Na severovýchodním pobřeží ostrova se nachází oblast Eskile na Kypru, která byla světoznámým časopisem Forbes zařazena na první místo mezi nejvhodnějšími mořskými oblastmi pro investice. Eskileh, který je v posledních letech jednou z nejpreferovanějších oblastí pro zahraniční investory, se nachází kousek od měst Famagusta, Nikósie a Girné. V regionu je mnoho restaurací, vnitřních i venkovních zábavních center, obchodů se zeleninou, trhů, lékáren a nemocnic.

Apartmány na prodej v Eskileh, Severní Kypr: 450 m od hlavní silnice Eskile-Karpaz, 1 km od moře, 2,5 km od Eskileh, 4 km od McKenzie Bay, 5 km od Pera Mackenzie Beach & Club, 13 km od Near East College, 16 km od státní nemocnice Famagusta, 17 km od Eastern Mediterranean University a 47 km od letiště Ercan je 73 km od mezinárodního letiště Larnaka.

Byty na prodej se nacházejí v 5 blocích po pěti podlažích. Ve společné zahradě areálu je kamerový systém. Ke každému apartmánu náleží venkovní parkoviště. Součástí komplexu je venkovní bazén, restaurace, kavárna, kancelář pro správu pronájmu a obchody. Všechny typy bytů jsou řešeny jako open-space. Apartmány disponují kuchyňskými linkami, koupelnovými a toaletními skříňkami a vestavěnými skříněmi. K dispozici jsou také funkce zvyšující komfort, jako je centrální satelitní systém, internetová infrastruktura, klimatizační infrastruktura a interkomový systém.


ECN-00425

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí65 m²
Celkem75 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Interkom
Internet
Parkoviště
Zahrada

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2026