Pěkný 5pokojový byt (2 ložnice) s podkrovní terasou, v srdci čtvrti Florissant (Ženeva)

Ženeva
Byt • 5 místnost(i) • 191 m² • 3. podlaží • ref.: 22f861ee-5bc8-11ee-b2b2-0a4bde28e6f6
122 777 620 CZK
Tento apartmán se dvěma ložnicemi se nachází ve 3. patře ve velmi vyhledávané čtvrti Florissant, v zabezpečené špičkové budově nabízející špičkové služby, a těží z plochy 202 m2 osobních ochranných pomůcek. Tento byt se nachází v blízkosti obchodů, veřejné dopravy a škol a těží z klidného a zeleného prostředí. V rezidenci je park a vyhřívaný venkovní bazén, přístupný rezidentům. Na místě je k dispozici stálá stavební služba.

Byt se skládá ze vstupní chodby, velkého navazujícího obývacího pokoje s výhledem na lodžii a pěkný balkon, plně vybavené kuchyně s jídelním koutem, toalety pro hosty a servisního vchodu. Noční část nabízí distribuční halu, velkou ložnici, kompletní koupelnu a hlavní apartmá s balkonem s koupelnou a šatnou.

Terasa, která se nachází v 9. patře, o rozloze 166 m2 PPE, nabízí nádherný výhled na jezero, město Ženeva a Salève. Terasa se skládá z verandy o rozloze 84 m2, v létě obyvatelné, s obývacím pokojem, kuchyní, toaletou pro hosty, ložnicí se sprchovým koutem a pěkným venkovním prostorem zdobeným místními druhy.

Tuto nemovitost doplňuje uzavřená garáž a sklep. K rezidenci náleží parkoviště, přístupné pouze rezidentům. Byt lze vylepšit moderní rekonstrukcí.

Prostory

Pokoje5
Patra9
Balkony1
Garáže (venkovní)1
Parkoviště (venkovní)1

Povrchy

Živobytí191 m²
Použitelné202 m²
Balkón
Bazén
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Nonstop vrátný
Parkoviště
Terasa

Ženeva

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na jezero
Panoramatický výhled na město
TypByt
Rok výstavby1975