Dům v prodeji v Tremezzina, Itálie

Ossuccio, Via Luigi Vaccani, 2, 22010 Ossuccio CO, Italy
Vila • 15 místnost(i) • 6 lož. • 3 koup. • Přízemí • ref.: 032-25777
92 311 995 CZK

V Tremezzině, pár minut chůze od okouzlujícího jezera Como, za vilou Balbiano a nachází se mezi Ossuccio a LENNO, nabízíme nádhernou vilu velké velikosti s parkem o rozloze 18 000 metrů čtverečních, přístavbou, bazénem a stájemi. Vila se nachází pár minut chůze od jezera a pláží s výhledem na krásný ostrov COMACINA.
K hlavní vile se dostanete po procházce dlouhou alejí lemovanou stromy, která protíná celý pozemek a vede podél velkých stájí a okouzlující přístavby pro hosty. Vedle hlavní vily jsou tři garáže, 2 parkovací stání, dům správce a druhá brána, která slouží jako sekundární východ.
Hlavní vila o rozloze asi 560 metrů čtverečních se skládá takto: přízemí: velká veranda, čtyřlůžkový obývací pokoj, vstupní hala, jídelna, kuchyň, koupelna pro hosty a prádelna; první patro: 3 dvoulůžkové ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj a panoramatická terasa; Suterén: Technická místnost a sklep.
Hlavní vila, která se rozkládá na třech podlažích, je přístupná přes velkou verandu. Do domu se vchází velkou vstupní halou, ze které jsou všechny místnosti, které jsou celé pokryty dřevěným obložením z původní jihotyrolské stübe z roku 1787, a také část obývacího pokoje. Vstup vede do světlého čtyřlůžkového obývacího pokoje díky výhledům do zahrady. Zde najdeme jeden z funkčních krbů domu. Ze vchodu je také vstup do velké jídelny, ve které je umístěn druhý funkční krb a do kuchyně s litinovou kuchyní francouzské značky La Cornue a krbem. Toto patro je doplněno praktickou prádelnou a koupelnou pro hosty.
Spací část se nachází v prvním patře, do kterého se vstupuje po kamenném schodišti, které má přirozené světlo. Jsou zde dvě dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou, šatna a dvoulůžkový apartmán s velkou koupelnou, obývacím pokojem s krbem a vstupem na velkou terasu s výhledem do zahrady.
Nedaleko od hlavní vily, která se nachází v diskrétní oblasti, se nachází velký bazén (12 m x 6 m), který byl nedávno zrekonstruován, se šatnou, koupelnou a grilem pod verandou 6x12
Na druhé straně vily od bazénu, který se nachází na strategickém místě pro kontrolu vstupů, se nachází třípokojový byt o rozloze asi 70 metrů čtverečních a tři velké garáže, dále veranda, pod kterou mohou parkovat 2 auta a velký venkovní prostor.
Nakonec nemovitost doplňují velké stáje se 14 boxy pro koně a pomocnými místnostmi o celkové ploše 700 metrů čtverečních. Ke stájím přiléhá hospodářská budova o rozloze asi 90 metrů čtverečních na dvou úrovních.
Stáje jsou lemovány pozemkem o rozloze asi 1600 metrů čtverečních, zastavitelných na 900 metrů krychlových, zahrada 18 000 metrů čtverečních.

Prostory

Pokoje15
Ložnice6
Koupelny3
Toalety3

Povrchy

Parcela1260 m²
Bazén
Garáž
Grilování
Jídelna
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Venkovní bazén
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Via Luigi Vaccani, 2, 22010 Ossuccio CO, Italy, Ossuccio

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na jezero
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data