Ihned k nastěhování: Apartmán se 2 pokoji a balkonem vedle Schlossstrasse

Berlín
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 57.49 m² • 1. podlaží • ref.: 1515-FCB23
8 678 871 CZK
8 779 496 CZK-100 625
Naši nejnovější nabídku najdete v jižní čtvrti Berlín-Steglitz. Oblast sousedí s městy Tempelhof a Dahlem a nabízí rozsáhlé parky a lesy v blízkosti pro ty, kteří milují přírodu. Tebulový kanál prochází jihem Steglitzu a je ideálním místem pro víkendové a večerní procházky. Pro ty, kteří milují městskou atmosféru, najdete jedno z nejlepších nákupních center v Berlíně na Rathaus Steglitz, Das Schloss nabízí vše od značkových značek až po mladou módu. Místní kino je v docházkové vzdálenosti a má vždy skvělý program s dobře vybranými snímky. Pro gurmány nehledejte nic jiného než místní steakhouse, který nabízí vysoce kvalitní jídlo, které se pokaždé podává perfektně. Stanice S-Bahn Sudende nabízí přímé spojení do centra města.

Byt disponuje dvěma pokoji, samostatnou kuchyní, prostornou koupelnou a velkou lodžií. Obývací pokoj je velmi světlý s velkými okny, která zaplavují byt množstvím přirozeného světla. Klíčovým vrcholem nemovitosti je lodžie, která nabízí místo na slunci, relaxační zónu, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večeři. Samostatná kuchyň je prostorná s prostorem jak pro stolování, tak pro přípravu jídel. V koupelně je vana a dostatek prostoru. Vstupní hala nabízí úschovnu kabátů a obuvi. Budova je mimořádně dobře udržovaná s krásnou společnou zahradou.

Tým First Citiz Berlin Vám rád poskytne další informace nebo domluví prohlídku.

Další informace

Veškeré informace o tomto objektu jsou založeny na informacích poskytnutých prodávajícím (prodávajícími) a/nebo jejich zástupci. Tato nabídka je důvěrná a je určena výhradně pro jejího příjemce. Jakékoli zveřejnění musí být schváleno společností First Citiz GmbH. Nepřebíráme žádnou odpovědnost za správnost nebo úplnost. Lze očekávat chybu a předchozí prodej. Některé fotografie a vizualizace nemovitostí jsou ilustrativní a nezávazné. Tato nabídka je podmíněna platbou poplatku za zprostředkování. Při podpisu kupní smlouvy na tuto nemovitost je kupující povinen uhradit společnosti First Citiz GmbH poplatek za zprostředkování ve výši 3,57 % (vč. 19% DPH) z notářské prodejní ceny nemovitosti.

Městská oblast

Steglitz se nachází v jižní části města a je rodinnou, rezidenční a živou čtvrtí. Přestože se Steglitz nachází mírně na okraji města, má poměrně dobré spojení a umožňuje dostat se na letiště i na hlavní nádraží za méně než hodinu. Steglitz je ideální pro nakupování a je domovem několika velmi moderních nákupních center. Obzvláště živá je ulice Schlossstrasse, lemovaná nákupními a pěšími ulicemi. Pokud jde o kulturu, Steglitz nezůstává pozadu, zejména díky Haus am Waldsee, mezinárodnímu místu současného umění. Je to také čtvrť se zajímavou architekturou, ve které se mísí budovy ve stylu art deco, buržoazní budovy a původní současné stavby. Steglitz se nachází v blízkosti známých berlínských jezer, jako je Wannsee a Schachtensee, a je ideální oblastí pro milovníky prostoru a přírody.

Načtením mapy souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víc se uč

Mapa zatížení

Vždy odblokovat Mapy Google

Umístění zobrazené nemovitosti je přibližné

Vybavení a vybavení

Připraveno k nastěhování ve dvoupokojovém bytě

Velká sluncem zalitá lodžie

Světlé prostorné pokoje

Samostatná kuchyň s prostorem pro stolování a přípravu jídel

V blízkosti parků a Teltowkanalu

Skvělé nakupování na zámku Das Schloss

Velký sklepní úložný prostor

Dobře udržovaná společná zahrada

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí57.49 m²

Berlín

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data