Byt ke koupi v Puerto Morelos, Mexiko

Kin-Ha Road
Nový byt • 2 místnost(i) • 2 koup. • 118 m²
4 870 443 CZK

Residencial Mukta se nachází na slavné a exkluzivní Ruta de los Cenotes v Puerto Morelos, Quintana Roo.
Předprodej bytu je předán v prosinci 2025.
Se svými 128 m2 zastavěné plochy nabízí pohodlný a moderní životní styl otevřený přírodě. Se 2 ložnicemi a 2 koupelnami a terasou 32 m2 je ideální pro mladé páry a rodiny, které hledají domov v klidné a bezpečné oblasti.

Tato exkluzivní obytná budova nabízí řadu vybavení pro potěšení svých obyvatel. Má plně vybavenou posilovnu, bazén, kde se můžete ochladit v horkých dnech, 24hodinovou strážnici, která zajišťuje bezpečnost všech, a prostor pro speciální oslavy.
Tento apartmán se nachází v Puerto Morelos a nabízí privilegovaný výhled na park a v blízkosti různých zábavních a servisních oblastí.
Rezidence, která využívá udržitelnou energii, nabízí výjimečnou lokalitu obklopenou přírodou, která poskytuje pocit klidu a konektivity, kterou v jiných rezidenčních oblastech nenajdete.
10 minut od Puerto Morelos a 30 minut od Cancúnu, Mukta je exkluzivní rezidenční komunita, která kombinuje krásu přírody s pohodlím blízkosti všeho.
Objevte jeho 3 přírodní cenoty, 10 parků a zalesňovací oblast, kromě blízkosti pláže.
Můžete se také těšit na bazény, paddle kurty, golfové odpaliště a obchody se smíšeným zbožím, mimo jiné vybavení, které Mukta nabízí.
Mezi další zajímavá místa patří nákupní centrum Ventura Park Mall, které je ideální pro nakupování, stravování a rekreační aktivity, národní park Puerto Morelos Reefs, který se věnuje ochraně přírody a zábavy, a Puerto Morelos Hotel Zone, který nabízí celou řadu pláží a luxusních letovisek.
Tento předprodejní byt je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají moderní rezidenci s prvotřídním vybavením a nachází se v jedné z nejvýznamnějších oblastí Puerto Morelos.

 

Prostory

Pokoje2
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí118 m²
Parcela117 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Terasa

Kin-Ha Road, Puerto Morelos

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na park