Byt za Koupit v Mogán, Španělsko

Mogán
Garsoniéra • 1 koup. • 43 m² • ref.: 05726-CA/2934
4 167 006 CZK
Objevte klid a krásu bydlení ve vyhledávané oblasti Playa del Cura s tímto okouzlujícím studiovým apartmánem v Cura Marina II. Tento nedávno modernizovaný komplex se prezentuje ve svěžím a podmanivém vzhledu, který podtrhují působivé společné prostory.
Od časných ranních hodin si můžete užívat jedinečný výhled na moře a hřejivé sluneční paprsky, které osvětlují tento útulný prostor. Udržované interiéry jsou vybaveny vším, co potřebujete, abyste si je užili.

Nemovitost je v současné době pronajata cestovní kanceláři do dubna 2024. Poté bude nemovitost bez turistického využití. Nový majitel se rozhodne, zda nemovitost pronajme novému provozovateli, nebo ji využije pro vlastní dovolenou.

Komplex nabízí oázu relaxace s velkým bazénem zasazeným do udržované zahrady s trávníky a palmami. Zde si budete moci užít slunečné dny a západy slunce. Kromě toho si můžete vychutnat lehká jídla a nápoje v malém baru u bazénu.

Krásná a útulná Playa del Cura má vše, co potřebujete, od písečné pláže až po malé nákupní centrum s různými restauracemi, supermarketem, lékárnou a dalšími službami, které můžete potřebovat.

&#&#&#Distribution
Ložnice, obývací pokoj, koupelna a terasa.

&#&#&#Rechtlicher Poznámka
Zveřejněný plán je orientálním náčrtem dispozice nemovitosti a neodpovídá přesně skutečnosti, takže může dojít k nepřesnostem v dispozičním řešení a rozměrech.

Daně a vedlejší náklady na nákup nejsou zahrnuty v ceně. Nejdůležitější jsou: daň z převodu nemovitostí (6,5 %), notářské a katastrální poplatky, poplatky za zpracování a překlady. V průměru můžete očekávat 8–10 % hodnoty sekuritizovaného nákupu. Pokud však máte zájem o konkrétní nemovitost, poskytneme vám podrobný odhad předpokládaných vícenákladů.

Tato nemovitost je součástí turistického komplexu, který podléhá platným zákonům o cestovním ruchu a musí být odpovídajícím způsobem využíván k turistickému pronájmu. Podnikání v cestovním ruchu může být řízeno společenstvím vlastníků. Je možné, že některé jednotky nejsou provozovány pro cestovní ruch, ale jsou využívány jejich majiteli pro vlastní dovolenou nebo jako druhý domov.

Prostory

Koupelny1

Povrchy

Živobytí43 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

Mogán

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data