Casa de Palmas

Puerto Carrillo
Dům • 3 lož. • 2 koup.
15 734 422 CZK

Tato elegantní prostorná nemovitost se 3 ložnicemi a 2 1/2 koupelnami se nachází v klidné rezidenční čtvrti Loma Verde. Nachází se jen pár minut od Playa Carrillo, jistě jedné z nejkrásnějších pláží v Guanacaste. Ubytování se nachází na půli cesty mezi městy Estrada a Carrillo a 25 minut od Punta Islita. Komunita Loma Verde má velkolepý společný prostor s bazénem olympijských rozměrů a vstřícným rančem, ideální pro setkání s rodinou a přáteli.  Komunita má 24hodinovou bezpečnostní službu a je pečlivě udržována.

Nemovitost Casa de Palmas měří 1 199 m2. Dům se nachází v soukromí za krásnými palmami. Budete se opravdu cítit jako v tropickém ráji se všemi moderními vymoženostmi.

Tento dům byl navržen pro vnitřní i venkovní bydlení. Při vstupu na pozemek najdete obrovskou krytou terasu, která se táhne přes celou přední část domu a umožňuje celoroční venkovní bydlení, a to i v období dešťů. Dům má vlastní perlivý bazén s malým vodopádem.  Hned za ním je ranč s grilem. Na levé straně domu, připojeném k budově, máme garáž, do které se vejdou až dvě auta plus úložný prostor.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorný otevřený společenský prostor včetně obývacího a jídelního prostoru. Vpravo máte přístup do krásné kuchyně v italském stylu s nesčetnými zásuvkami a spoustou úložného prostoru.  S kuchyní je spojena velká komora a prádelna.  Z kuchyně je přímý vstup na krytou terasu a k bazénu, skutečně vnitřní i venkovní bydlení.

Půjdete-li doleva od hlavního vchodu, najdete soukromé prostory na spaní. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu s velmi stylovou vířivou vanou. Další dvě ložnice mají společnou velkou, krásnou koupelnu.
Klimatizace je k dispozici v každém pokoji. Casa de Palmas má vlastní systém filtrace vody a změkčovač vody. Tento dobře udržovaný dům má velikost a design pro velkou rodinu nebo pro mnoho hostů, které budete mít.

Prostory

Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Parcela1199 m²
Bazén
Garáž
Grilování
Klímatizace

Puerto Carrillo

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.