2 Kitchen Villa, Walk to Beach in Encuentro, Cabarete, Dominikánská republika

Cabarete
Dům • 10 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 360 m² • Přízemí
11 311 206 CZK

Objevte svůj vysněný domov v malebné Playa Encuentro, Cabarete, s touto úžasnou nemovitostí, která je nyní k dispozici k prodeji. Tento nádherný dům, navržený tak, aby zahrnoval klidnou krásu svého okolí, nabízí jedinečný zážitek z bydlení s úchvatným výhledem na oceán a krátkou procházkou od vyhlášené surfařské pláže.

Tento krásně zařízený dům o rozloze 3 799 čtverečních stop nabízí čtyři prostorné ložnice a tři moderní koupelny, které poskytují dostatek prostoru pro rodinu i hosty. Nemovitost se může pochlubit dvěma plně vybavenými kuchyněmi s elegantními žulovými deskami, které jsou ideální pro ty, kteří rádi vaří a baví se. Navíc se dvěma samostatnými vchody nabízí dispozice všestrannost pro přizpůsobení různým obytným uspořádáním.

Interiér je doplněn vysoce kvalitním vybavením a plně zařízen vkusně dovezeným nábytkem, který zajišťuje pohodlí a styl v každém rohu. Vyjděte ven a objevte svěží tropickou zahradu, která vytváří soukromou oázu s nedotčeným bazénem pro vaše potěšení. Venkovní posezení palapa vás zve k relaxaci a odpočinku ve stínu při nasávání klidné atmosféry.

Nachází se v módní části Playa Encuentro, tato nemovitost je plně zděná pro soukromí a bezpečnost. Pouhých 10 minut od centra Cabarete máte snadný přístup k místní občanské vybavenosti a zároveň si užíváte klid svého odlehlého útočiště.

Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Dominikánské republiky. Ať už se jedná o primární bydliště nebo prázdninový dům, slibuje životní styl plný relaxace, luxusu a dobrodružství.

Prostory

Pokoje10
Ložnice4
Koupelny3
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí360 m²
Parcela380 m²
Bazén
Klímatizace
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zařízeno

Cabarete

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
TypDům
Rok výstavby1995