APARTMÁN NA TŘECH PODLAŽÍCH - HISTORICKÉ CENTRUM MILÁNA

Via Cesare da Sesto, 17
Třípodlažní byt • 6 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 257 m² • Úroveň zahrady
34 996 119 CZK

Tento exkluzivní byt se nachází v privilegované rezidenční čtvrti Milána, na adrese Via Cesare da Sesto 17, a je jedinečným řešením svého druhu.

Prestižní nemovitost se rozkládá na 3 podlažích s exkluzivním vnitřním nádvořím v dobové budově a rozkládá se na 257 metrech čtverečních vnitřní plochy.

V přízemí je vstup do velké vstupní haly se světlým obývacím prostorem a elegantní jídelnou. Jídelní kout je prostorný a plně vybavený, aby uspokojil potřeby těch, kteří rádi vaří, a nabízí dostatek prostoru pro přípravu chutných jídel. Spací část se skládá z velké hlavní ložnice s vlastní koupelnou a pohodlnou šatnou. Pokračujeme po světlém patře a vstupujeme do dalších dvou místností, které jsou v současné době využívány jako pracovna a posilovna, kde je koupelna vybavená sprchovým koutem i vanou. Po schodech nahoru vstoupíte do exkluzivní dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou.

Z každého koutu přízemí je možné vstoupit do krásné soukromé zahrady, ideální pro trávení příjemných chvil venku.

Suterén se rozprostírá přes celý podklad domu a jeho součástí je sklep a prádelna.

Poloha na Via Cesare de Sesto nabízí pohodlí a dostupnost různých zařízení, jako jsou obchody, restaurace a veřejná doprava, díky čemuž je tento byt nejen exkluzivním a relaxačním prostorem, ale také praktickou volbou pro městské bydlení v Miláně.

Prostory

Pokoje6
Ložnice4
Koupelny3
Toalety3
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí257 m²
Garáž
Grilování
Jógové studio
Myčka nádobí
Pračka
Vinný sklep
Zahrada

Via Cesare da Sesto, 17, Milán

TypByt
Rok výstavby1970
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data