Duplexní

Territet
Duplex • 5.5 místnost(i) • 250 m² • ref.: _32945551
109 140 176 CZK
Tyto tři moderní vily s výhledem na město Montreux a povodí Ženevského jezera zahrnují dva prostorné apartmány. Každý apartmán se skládá ze dvou oblastí organizovaných v duplexu. Denní část zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň, jídelnu, stejně jako krytou terasu a soukromou zahradu nebo panoramatickou terasu. V patře se spací část skládá ze čtyř ložnic, z nichž každá má koupelnu a šatnu. Tento architektonický návrh nabízí velkorysé objemy a velké obytné prostory. Výjimečná poloha této rezidence nabízí jedinečné panorama jezera a hor, příjemné životní prostředí v klidné a zelené oblasti.

Ke každému bytu náleží samostatná technická místnost a sklep a také individuální systém vytápění tepelným čerpadlem. Tento systém umožňuje v zimě topit a v létě chladit. Solární panely přispívají k výrobě teplé užitkové vody. Veškeré technické instalace včetně zabezpečovacího systému jsou z každého bytu řízeny systémem domácí automatizace.
Zasklení je vyrobeno z izolačního bezpečnostního skla, které zaručuje optimální tepelnou izolaci. Šikmý výtah a schodiště obsluhují všechna patra budov A a B, stejně jako různé místnosti a garáže. Druhý výtah vede do pater budovy C. Kvalita materiálů, velká okna a jas přispívají k mimořádnému pocitu pohody.


Tyto tři moderní vily s výhledem na město Montreux a povodí Ženevského jezera zahrnují dva prostorné apartmány. Každý apartmán se skládá ze dvou oblastí organizovaných v duplexu. Denní část zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň, jídelnu, stejně jako krytou terasu a soukromou zahradu nebo panoramatickou terasu. V patře se spací část skládá ze čtyř ložnic, z nichž každá má koupelnu a šatnu. Toto architektonické řešení tak nabízí velkorysé objemy a velké obytné prostory. Výjimečná poloha této rezidence Vám nabízí jedinečné panorama jezera a hor, příjemné životní prostředí v klidu a v zeleni.

Ke každému bytu náleží samostatná technická místnost a sklep a také individuální systém vytápění tepelným čerpadlem. Tento systém umožňuje vytápění v zimě a chlazení v létě. Solární panely přispívají k výrobě teplé užitkové vody. Veškeré technické instalace včetně zabezpečovacího systému jsou z každého bytu řízeny systémem domácí automatizace.

Zasklení je vyrobeno z izolačního bezpečnostního skla, které zaručuje optimální tepelnou izolaci. Šikmý výtah a schodiště obsluhují všechna patra budov A a B, stejně jako různé místnosti a garáže. Druhý výtah spojuje úrovně budovy C. Kvalita materiálů, velká okna i světlo přispívají k mimořádnému pocitu pohody.

Prostory

Pokoje5.5
Toalety1
Garáže (venkovní)1

Povrchy

Živobytí250 m²
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Alarm
Terasa

Montreux

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Obchody
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na jezero
TypByt
Rok výstavby2014