Dům za Koupit v Lloret de Mar, Španělsko

Lloret de Mar
Pozemek • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 78 m² • ref.: P04LM-179/9374
5 458 349 CZK
Vítejte v tomto okouzlujícím přízemí v prestižní oblasti Fenals, Lloret de Mar, pouhých 200 metrů od slavné pláže Sa Boadella a obklopen svěží botanickou zahradou Santa Clotilde. Tento útulný byt o rozloze 78 metrů čtverečních nabízí dokonalé prostředí pro život a užívání si krásy prostředí.

Hlavní rysy:

Vnitřní dispozice: Byt se skládá ze dvou prostorných dvoulůžkových ložnic a koupelny, která poskytuje pohodlný a funkční prostor. Nemovitost byla zrekonstruována, připravena k nastěhování a navržena tak, aby co nejlépe využila letní dny.
Vybavená kuchyně: Kuchyně je plně vybavena, aby uspokojila všechny vaše kulinářské potřeby, takže vaření je příjemným zážitkem.
Designové detaily: Vysoce kvalitní povrchové úpravy, bíle lakované obložení interiéru a parketové podlahy dodávají nádech elegance a tepla. Hliníková okna s dvojitým zasklením (climalit) poskytují vynikající přirozené světlo.
Další služby a vybavení: Tento dům má řadu dalšího vybavení, které usnadňuje a zpříjemňuje život, jako je přístup pro osoby se zdravotním postižením, klimatizace, alarm a vestavěné skříně. Případně můžete využít gril ve svém soukromém prostoru

Ideální poloha: Hotel je vzdálen pouhých 50 metrů od zdravotních středisek, školek, škol a ústavů, což usnadňuje každodenní život. Blízkost autobusových zastávek, supermarketů, jako jsou Consum a DIA, stejně jako pobřeží a parků, navíc zvyšuje pohodlí vašeho životního stylu.
Bezpečnost a služby: Během léta je komunita pod nepřetržitým dohledem, což zaručuje bezpečnost a klid obyvatel. Dětská hřiště doplňují okolní občanskou vybavenost.
Související náklady:

Poplatky: 69 € měsíčně.
IBI: 480 € ročně.
Odvoz odpadu: 147 € ročně.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí78 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Terasa
Výtah
Zařízeno

Lloret de Mar

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data