Dům za Koupit v Fuente Vaqueros, Španělsko

Fuente Vaqueros
Vila • 7 místnost(i) • 7 lož. • 2 koup. • 251 m² • ref.: 14231/4365
3 739 874 CZK
Nabízím vám jedinečnou příležitost, vysněný koutek v zemi, která inspirovala verše Garcíi Lorcy, v roztomilém městečku Fuente Vaqueros.
Tento dům je mnohem víc než cihly a malta, je to ozvěna historie, která se prolíná s šuměním větru mezi stromy, s vůní vlhké země a rozkvetlých květin.
Představte si, že se probouzíte za zpěvu ptáků uprostřed granadské krajiny, zatímco slunce se plíží větvemi stromů. Zde, na tomto rozsáhlém pozemku o rozloze 1780 m², který má vlastní studnu, je každý roh darem, dům, ve kterém se nachází, se dvěma plně vybavenými a samostatnými podlažími (v současné době jedno z nich provozováno jako turistický pronájem a v plné kapacitě), sedmi ložnicemi, dvěma velkými koupelnami a WC, krbem, dvěma terasami a zahradou před domem.
A v pozadí, jako němý svědek minulých časů, trpělivě čeká sušička tabáku a šeptá příběhy o dobách, kdy obdělávání půdy bylo samotným srdcem života.
Fuente Vaqueros, město, kde se zrodil Lorcův génius, je víc než jen místo na mapě; Je to útočiště pro duši, místo, kde se poezie prolíná s realitou a kde každý kout skrývá tajemství, které je třeba objevit.
Nechte se zlákat kouzlem tohoto místa, příslibem dnů plných klidu a harmonie. Zvu vás, abyste se stali součástí tohoto příběhu, abyste napsali svou vlastní kapitolu v této knize splněných snů.
Nenechte si tuto jedinečnou příležitost proklouznout mezi prsty. Kontaktujte mě ještě dnes a vydejme se společně na toto nádherné dobrodružství na granadské venkově!
Uvedená doporučená cena nezahrnuje daně, poplatky za listiny ani poplatky za zastoupení. Povrchy vyjádřené na této stránce jsou popisné a přibližné. Ceny se mohou změnit bez předchozího upozornění.
REFERENČNÍ ČÍSLO: 14231

Prostory

Pokoje7
Ložnice7
Koupelny2

Povrchy

Živobytí251 m²
Parcela1780 m²
Balkón
Klímatizace

Fuente Vaqueros

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data