Byt ke koupi v Marbella, Španělsko

Marbella, Av. Ricardo Soriano, 35, 29602 Marbella, Málaga, Spain
Vybavený byt • 2 lož. • 1 koup. • 55 m² • 2. podlaží • ref.: MAR-254
5 979 144 CZK

Skvělá příležitost získat krásný byt v Marbelle! Tato nemovitost má privilegovanou polohu na jedné z hlavních tříd města, což vám umožní mít všechny služby na dosah ruky. Tento byt je navíc připraven k nastěhování, takže se nebudete muset starat o rekonstrukce.


Byt má dvě ložnice s vestavěnými skříněmi, které vám poskytnou dostatek prostoru pro uložení vašich věcí. V koupelně je moderní sprchový kout a zástěna, zatímco jídelní kout je vybaven novými kvalitními spotřebiči, jako je pračka, myčka, mikrovlnná trouba, digestoř a sklokeramická deska.

Obývací pokoj je velmi světlý a má dostatek prostoru pro to, abyste si užili volný čas s rodinou nebo přáteli. Kromě toho má byt klimatizaci a elektrický ohřívač vody, který vám umožní vychutnat si příjemnou teplotu v každém ročním období.

Komunita tohoto bytu stojí pouze 45 € měsíčně, což zahrnuje vodu. Kromě toho má bazén a zahrady, které si můžete užít ve svém volném čase. Tento byt má turistickou licenci k pronájmu na Airbnb, což z něj dělá vynikající investici.

Tento byt se nachází ve 2. patře s výtahem, IBI této nemovitosti je 330 € a odpadky jsou 33 €. Nenechte si ujít příležitost získat tento krásný byt v Marbelle!

Prostory

Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí55 m²
Interkom
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Venkovní bazén
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Zahrada

Av. Ricardo Soriano, 35, 29602 Marbella, Málaga, Spain, Marbella

Orientace na Jih
Orientace na Západ
TypByt
StavVýborný stav
Typ stavbyBeton
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data