Útulná karibská chata se 2 samostatnými pozemky v blízkosti moře

Corozal District, 1588 Serenity Rd
Dům • 2 lož. • 2 koup. • 1505 Čtvereční stopa
4 404 667 CZK

Tento dům se nachází v soukromé oblasti Serenity Sands. Nachází se asi 4 míle od města Corozal a přibližně kilometr od nedotčeného parku s písečným pobřežím a přístupem k moři. Corozal je v krásné zátoce a je klidný. Máte snadný přístup do obchodů, restaurací, bank, úřadů atd. a zároveň nabízíte soukromí v klidné čtvrti.

Tato nemovitost se skládá ze 2 samostatných pozemků, 2 samostatných certifikátů pozemků/absolutních poplatkových titulů. Na jednom pozemku je dům. Druhý pozemek nabízí více prostoru, soukromí a může být rozvíjen do čehokoliv, co vyhovuje vašim preferencím, ať už jde o komerční nebo rezidenční účel, jako jsou: nájemní dům, penzion, nocleh se snídaní atd.

Tento dům z tvrdého dřeva postavený na zakázku se skládá ze 2 ložnic a 2 koupelen. Vchod do tohoto domu je přístupný přes přední stíněnou verandu, kde si můžete postavit houpací sítě, užívat si vánek a relaxovat.

Hlavní ložnice má vlastní koupelnu. Obě ložnice mají přímý přístup na zadní verandu pro vaši další relaxaci. Tento dům má stropy a podlahy z tvrdého dřeva, které přispívají k vizuální kráse interiéru tohoto domu. Dům je zařízen a plně vybaven klimatizací. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči, na míru vyrobenými belizskými skříňkami z tvrdého dřeva a ostrůvkem.

Pohodlně je k dispozici garáž/sklad a přístřešek pro auto. Celý pozemek je plně oplocený drátěným plotem v rustikálním stylu.

V Corozalu je mnoho aktivit, které si můžete užít; v krásné zátoce se můžete věnovat několika vodním sportům, včetně jedné z nejlepších rybářských oblastí v Belize. Moře nabízí vynikající koupání, výhledy a vánek. V celém Belize je snadný přístup k dalším turistickým aktivitám. Corozal je ideálním a oblíbeným místem pro odchod do důchodu nebo perfektní zimní dovolenou. Nabízí nižší životní náklady a atraktivní ceny nemovitostí a zároveň se těší tropické atmosféře a bezpečnosti. Corozal sousedí s městem Chetumal, které nabízí další zábavu, nakupování a kulinářské zážitky.

To je ideální pro ty, kteří mají rádi přírodu, uvidíte různé ptáky a motýly.

V nabídce je 188 000 USD! Nábytek a spotřebiče v ceně. Pomůcky k dispozici. Nečekejte, až bude dohoda pryč, udělejte svou nabídku ještě dnes!

Prostory

Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Živobytí1505 Čtvereční stopa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Klímatizace
Zařízeno

1588 Serenity Rd, Corozal District