JEMNĚ ZREKONSTRUOVANÝ BYT - MILÁN

Milán, Viale Gran Sasso, 20, 20131 Milano MI, Italy
Byt • 5 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 200 m² • 1. podlaží
55 343 528 CZK

Tento prestižní byt na prodej se nachází v exkluzivní rezidenční čtvrti v Miláně, jen pár kroků od Corso Buenos Aires, jedné z nejdelších nákupních ulic v Evropě, která protíná několik čtvrtí, včetně Porta Venezia.

Nachází se v elegantní dobové budově z 60. let, se službou concierge a dvojitým výtahem, byt je elegantní pětipokojový byt o rozloze 200 metrů čtverečních, který nabízí velké a pohodlné prostory. Vchod vítá hosty ve světlém obývacím pokoji, zařízeném stylově a s důrazem na detail. Otevřená kuchyně je moderní a plně vybavená kvalitními spotřebiči. Řemeslníci z Veneta Cucine jej navrhli na zakázku tak, aby vyhovoval potřebám těch, kteří rádi vaří, a nabízel dostatek prostoru pro přípravu lahodných pokrmů. Kuchyňský kout navíc doplňuje stylový jídelní stůl, který vytváří ideální prostředí pro chvíle s rodinou nebo přáteli.
Odtud je přístup do světlé chodby, která vede do různých částí domu. Nemovitost má čtyři ložnice, z nichž každá je navržena tak, aby poskytovala útulnost a pohodlí. Dvě z ložnic mají balkon, malý venkovní prostor, kde si můžete vychutnat relaxační chvíle pod širým nebem a obdivovat výhled. Pokoje jsou prostorné, s velkými okny, která propouštějí dostatek přirozeného světla a vytvářejí příjemnou atmosféru. Kromě toho má byt tři koupelny, z nichž každá je vybavena moderním vybavením a vysoce kvalitními povrchovými úpravami.


Řešení je doplněno sklepem a půdou a velkou garáží.
Celý byt je navržen s vytříbeným vkusem s jemnými povrchovými úpravami včetně stěn s benátským štukem a vysoce kvalitními materiály. Poloha na Via Gran Sasso nabízí pohodlí a dostupnost různých zařízení, jako jsou obchody, restaurace a veřejná doprava, díky čemuž je tento byt nejen exkluzivním a relaxačním prostorem, ale také praktickou volbou pro městské bydlení v Miláně.

Prostory

Pokoje5
Ložnice4
Koupelny3
Toalety2
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí200 m²
Balkón
Nonstop vrátný
Parkoviště
Výtah

Viale Gran Sasso, 20, 20131 Milano MI, Italy, Milán

Orientace na Jih
Orientace na Northeast
Orientace na Southeast
Orientace na Southwest
Orientace na Východ
TypByt
Rok výstavby1970
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data