DŮM U JEZERA

McKinlay Lane
Dům • 10 místnost(i) • 5 lož. • 5 koup. • 405 m² • Přízemí
96 313 406 CZK

Adresa: 21 McKinlay Lane, Lake Tewa, Jack's Point
Katalogová cena: 6 950 000 NZD
Platební podmínky: 10% záloha, zůstatek po dokončení
Kolekce: Podzim '24 | Speciální projekty

Odkaz na webové stránky: https://olvrd.nz/21mck

Navštivte naše webové stránky a prohlédněte si tuto nemovitost virtuálně prostřednictvím rozšířené reality nebo si domluvte schůzku s makléřem na místě.

Exkluzivní pobřežní komunita jezera Tewa, zasazená do dramatické krajiny Queenstownu, se formuje pod Remarkables v Jack's Point.

Jezero Tewa, které se skládá z osmi významných domů na břehu jezera (šest z nich se prodalo před uvedením na trh), butikového hotelu a enklávy alpských rezidencí, využívá kolektivní odborné znalosti nejlepších novozélandských architektů a stavebních partnerů k vytvoření konceptu světové třídy.

21 McKinlay Lane je pravděpodobně nejlepší z domů na břehu jezera a z plánovacích důvodů byl vyřazen z předprodeje. Inteligentní design, navržený oceňovanými architekty Mason & Wales, včetně kompletního apartmá pro hosty, umožňuje flexibilitu použití. Jeho specifikace a povrchová úprava představuje vrchol luxusu.

Každý prostor, pečlivě zvažovaný, každý detail vědomě vytvořený, The Lake House nabízí povznesené bydlení pro ty nejnáročnější.

S neuvěřitelnými podmínkami, které vyžadují pouze 10% vklad a zůstatek po dokončení, je zde zřejmá silná finanční hra. S neotřesitelným růstem trhu v Queenstownu a založením zařízení Lake Tewa a dalších rezidencí, až přijde čas se usadit, získáte výnos ze svého vkladu, který daleko převyšuje téměř jakoukoli jinou investiční příležitost.

Ložnice: 4+1
Koupelny: 3+1
Obytné místnosti: 3+
Garmování: 2
Podlahová plocha: 405 m2
Plocha pozemku: 688 m2

Pro více informací o této nemovitosti navštivte naše webové stránky.

Odkaz na webové stránky: https://olvrd.nz/21mck

Prostory

Pokoje10
Ložnice5
Koupelny5
Toalety2
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí405 m²
Parcela688 m²

McKinlay Lane, Jacks Point

Výhled na jezero
TypDům
Rok výstavby2024