Dům za Koupit v Підгірці, Ukrajina

Pidhirtsi
Samostatný dům • 5 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • 330 m² • 1. podlaží • ref.: 116004011-142
8 055 675 CZK
Upozorňujeme na prodej chaty, která se samostatně nachází v chatovém městečku "Fontána". Celková plocha chaty je 330 m2. Chata má správné a pohodlné dispoziční řešení. Do přízemí vašeho domu se dostanete hlavním vchodem a také z garáže pro dvě auta připojené k domu. V tomto patře se nachází prostorná kuchyň s jídelnou o velikosti 42 m2 kombinovaná s obývacím pokojem, pracovnou 8 m2, ložnicí pro hosty 15 m2, technickou místností a koupelnou, je zde terasa, na kterou se vstupuje přes obývací pokoj. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází samostatná technická plocha 26 m2 - ložnice s balkonem, šatna 14 m2 a koupelna 12 m2. Dále jsou zde dva dětské pokoje po 19 m2, další koupelna a šatna.
Dům je dvoupodlažní. Technické vlastnosti domu: základ - monolitický blok, konstrukce - monolitický - rám, stěny - červené cihly (380 mm), schody - monolitický železobeton, výška stropu - 3200 mm, izolace - minerální vlna (100 mm), střecha - přírodní keramické dlaždice Španělsko, okna - KBE 5 komorový profil 70 mm, dvoukomorová energeticky úsporná okna s dvojitým zasklením. Stav připravenosti domu: pro vnitřní stavební a dokončovací práce. Všechny komunikace jsou připojeny - voda, kanalizace, elektřina, plyn. Pozemek o rozloze 6 akrů, zdobený trávníkem a dlažebními deskami.
Chatové městečko se geograficky nachází v okrese Obuchiv, ve vesnici Pidhirci, ve směru dálnice Novoobuchiv, která je nejrychlejší a nejvyloženější trasou pro přístup do Kyjeva. Dva kilometry od města se nachází nákupní centrum Megamarket a Manufactura, mnoho restaurací, zábavních oblastí, Modré jezero s vybavenou a pohodlnou pláží. Chatové městečko má 30 domů (všechny postavené), uzavřený a hlídaný areál, má vlastní infrastrukturu - dětské hřiště, bazén, společenská místnost, cross-fit zóna. Chatové městečko je určeno pro rodiny různých generací, pro ty, kteří svobodně plánují svůj čas, podnikají a pro ty, kteří si užívají života! Žádná provize pro kupujícího!

Prostory

Pokoje5
Patra2
Ložnice4
Koupelny2
Toalety3

Povrchy

Živobytí330 m²
Parcela600 m²
Celkem330 m²
Alarm
Balkón
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Garáž
Terasa

Pidhirtsi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2021