Luxusní dům se 4 ložnicemi v Penela s úžasnými Vews

Podentes
Pozemek • 4 místnost(i) • 4 lož. • 5 koup. • 417 m² • ref.: LB-1
11 687 338 CZK
Luxusní dům se 4 ložnicemi v Penela s úžasnými Vews

Objevte svůj vysněný domov v Penele: luxus, prostor a dechberoucí výhledy

Odemkněte dveře do své budoucnosti s touto nádhernou rezidencí se 4 ložnicemi a 5 koupelnami, která nabízí bezkonkurenční luxus na klidném pozadí údolí Penela. Zažijte dokonalou kombinaci pohodlí a elegance v domě, který se rozkládá na více než 196,3 m2 obytné plochy a může se pochlubit rozlehlým 5 298 m2 okouzlujícího pozemku, jen co by kamenem dohodil od historického centra Penely.

Elegantní interiéry a luxusní komfort

Vstupte dovnitř a najděte prostornou chodbu zdobenou krémovými dlaždicemi, která vás zavede do světa vytříbeného bydlení ve třech pečlivě navržených podlažích. Každá ze čtyř ložnic s vlastní koupelnou poskytuje soukromé útočiště s krémovými mramorovými schody spojujícími vzdušná, světlá dvoulůžková apartmá doplněná pohodlnou prádelnou.

Srdcem domova je prostorná kuchyň vybavená moderními spotřebiči a dostatkem místa pro velký jídelní stůl, ideální pro posezení. Sousední velkorysý obývací pokoj s útulným krbem na dřevo a podlahovým vytápěním se otevírá na velký balkon, který vás zve k relaxaci a panoramatickému výhledu do údolí i za něj.

Venkovní nádhera a ekologické funkce

Ponořte se do přírody s rozmáchlým dlážděným bazénem, krytou verandou a zahradou zdobenou vzrostlými ovocnými stromy, které nabízejí udržitelnou oázu se systémem sběru dešťové vody z nerezové oceli. Úchvatná krajina s vestavěným zavlažovacím systémem zaručuje svěží zelené útočiště po celý rok.

Všestranný prostor a prvotřídní umístění

Kromě luxusu nabízí tato nemovitost všestranné možnosti bydlení, včetně zábavního prostoru, který se může proměnit v další obytný prostor nebo soukromé útočiště. Nachází se v malebné vesničce Podentes, jen pár kroků od supermarketů a kaváren, zatímco město Coimbra je vzdálené jen pár minut jízdy autem, což nabízí dokonalou rovnováhu mezi venkovským klidem a městským pohodlím.

Stručný přehled nemovitosti:

* Celková zastavěná plocha: 417,5 m2

* 4 ložnice s vlastní koupelnou

* 5 luxusních koupelen

* Zábavní oblast s potenciálem přestavby

* Ekologické funkce včetně systému zachycování dešťové vody

* Soukromý bazén a rozlehlá plocha pozemku

* Vynikající poloha v blízkosti Penela a v blízkosti Coimbry

Zažijte vrchol portugalského života. Objevte tento klenot v Penele, kde se luxus snoubí s přírodou. Naplánujte si sledování hned teď a vstupte do života, který si zasloužíte.

Ložnice : 4
Koupelny : 5
Zařízený: Ne
Stavba oblasti:
417 m2
Velikost pozemku : 5298 m2
Podlaží : 0 / 3
Postaveno v roce: -
Referenční číslo: LB-1
Okres:
Coimbra

Prostory

Pokoje4
Patra3
Ložnice4
Koupelny5

Povrchy

Živobytí417 m²
Parcela5298 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Terasa
Zahrada

Podentes

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data