3+1 Byt zařízený byt na prodej s centrálním výtahem Marmaris

Kemeraltı Mahallesi
Byt • 4 místnost(i) • 2 koup. • 145 m² • 3. podlaží • ref.: 382449
5 230 333 CZK

NA PRODEJ

Marmaris Náš plně zařízený byt je na prodej v centrální čtvrti Kemeraltı, v docházkové vzdálenosti od bazaru, trhu, moře a škol, v prostředním patře, v budově s výtahem. Hlavní rysy naší nemovitosti jsou následující: 

Umístění: Náš byt se nachází ve čtvrti Kemeraltı, která je centrem Marmarisu. Místa jako bazary, trhy, moře (300 metrů) a školy jsou v docházkové vzdálenosti. To vám umožní být nablízku vybavení, které vám usnadní každodenní život.

Mezipatro a výtah: Vzhledem k tomu, že se náš byt nachází v mezipatře, minimalizuje použití schodů a poskytuje pohodlný přístup. Výtah vám navíc zpříjemní život, zejména při nakupování nebo přenášení věcí.

Plně zařízený a zdarma: Přestože je náš byt 18 let starý, byl zrekonstruován a v této souvislosti byly moderně zrekonstruovány toalety a koupelny, kuchyň, dveře, všechny mokré a suché podlahy, celý dům od stropu až po stěnu. Kromě toho je zařízen novými předměty od bílé techniky po klimatizace, od sedacích souprav po ložnice.

Plochý kruh: Náš byt je plochý kruh, Ploché byty jsou obvykle flexibilnější, pokud jde o použití a výzdobu, takže si můžete zařídit podle svého vlastního stylu.

En-suite koupelna: Jednou z funkcí našeho bytu je koupelna, která je přistavěna k hlavní ložnici. To umožňuje rodičům mít vlastní koupelnu a nabízí více soukromí. Nárůst počtu koupelen navíc poskytuje lepší zážitek z používání pro rodinný život.

Centrální poloha: Čtvrť Kemeralti se nachází v centru města Marmaris a je známá svou blízkostí k mnoha důležitým bodům. Nákupní centra, restaurace, kavárny a další společenská místa v okolí vám nabízejí mnoho možností, jak si zpestřit každodenní život.

Tento byt nabízí příležitost přidat pohodlí a pohodlí do vašeho života svou polohou a funkcemi. Pro více informací a podrobnou diskusi nás prosím kontaktujte. Podnikněte kroky hned teď, abyste si nenechali ujít tuto příležitost a získali svůj vysněný životní prostor!

Fikret GUNDUZ
Realitní konzultant
0 252 417 09 07
0 534 651 68 37

fikret@selectgayrimenkul.com



Tato nabídka byla automaticky integrována programem RE-OS Real Estate MLS .

Prostory

Pokoje4
Patra5
Koupelny2
Toalety2
Balkony2

Povrchy

Živobytí145 m²
Celkem160 m²
Balkón
Internet
Klímatizace
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zařízeno

Kemeraltı Mahallesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Centrum města
Moře
Nemocnice/klinika
Obchody
Park
Sportovní centrum
Univerzita
Veřejná doprava
Základní škola
Nezablokováno výhled na město
Orientace na Východ
Orientace na Západ
TypByt
Rok výstavby2003
TopeníKlimatizace, Elektrika