Velkolepá 3 ložnice, 3,5 koupelny a pracovna v oblíbeném panství Boardwalk Manor

Pretoria, Lavender Street, 35A
Dům • 3 lož. • 3 koup. • 300 m² • ref.: 6a364b55-3722-45df-8a50-9979e636a85d
4 148 810 CZK

Bezvadný dům se 3 ložnicemi a 3,5 koupelnami v oblíbeném sídle Boardwalk Manor. Dům je na rohovém stánku, který nabízí spoustu otevřených ploch a krásný výhled.

* DŮM

Nachází se na klidném místě s krásnou zahradou a krásným výhledem na panství.                                                                                                          3 velké ložnice, všechny s vlastní koupelnou.                                  Pracovna v přízemí s vlastním vchodem.

Velký otevřený obývací pokoj, jídelna a obývací prostory vedoucí do oblasti Stoep a Braai a zahrady.                                                                     Krásná upravená a zavlažovaná zahrada.

Dvojgaráž s extra prostorem pro praní, sušička atd.   Venkovní WC a umyvadlo.

Nemovitost musí být viděna, aby byl popis spravedlivý.                         Nachází se na jednom z nejlepších míst v tomto prestižním Security Estate.

*POZŮSTALOST

Boardwalk Manor Estate je vyhledávaná nemovitost nacházející se na východě Pretorie a vyznačuje se esteticky přitažlivým prostředím s harmonizovanou stavební architekturou a terénními úpravami. Má ideální polohu pro přístup do škol, obchodů a kanceláří, ale zároveň je jedinečný s vesnickou atmosférou a zelenými plochami

Elegantní klubovna, krásné duby a růžové zahrady vytvářejí vřelou a příjemnou atmosféru. Vysoký důraz je kladen na otevřené a bezpečné prostředí, které obyvatelům nabízí možnost žít v komplexním bezpečném životním prostředí, které je citlivé na potřebu bezpečí a soukromí.

Domorodá oblast buše a Tweefontein Spruit, které protékají panstvím, vytvářejí klidnou a tichou atmosféru.             Chodníky, tenisové a squashové kurty, bazén a dětské hřiště přispívají k udržitelnému životnímu stylu, který umožňuje obyvatelům relaxovat a cvičit v bezpečném prostředí.

Boardwalk Manor Estate získal zlatou cenu v soutěži SALI (South African Landscape Institute) Awards of Excellence.

Zavolejte nám a prohlédněte si tento zázrak!


Prostory

Patra2
Ložnice3
Koupelny3
Toalety1
Garáže (vnitřní)2
Parkoviště (venkovní)6

Povrchy

Živobytí300 m²
Parcela800 m²
Balkón
Bazén
Garáž
Internet
Klímatizace
Pračka
Tenis
Terasa
Zahrada
Zařízeno

Lavender Street, 35A, Pretoria

Golf
Nemocnice/klinika
Obchody
Park
Sportovní centrum
Veřejná doprava
Orientace na Northeast
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na zahrada
ID7002001-49715