Berlínské hlavní nádraží: Nový zařízený apartmán s obsluhou na prodej v Mitte

10557 Berlín
Byt • 1 místnost(i) • 1 koup. • 24.34 m² • 4. podlaží • ref.: 778-18-FCB23
5 735 602 CZK
Tento byt se nachází v nově postaveném komplexu v centru Berlína a má řadu výhod. Obyvatelé mají skvělou dostupnost do všech částí města prostřednictvím berlínského hlavního nádraží, které se nachází v docházkové vzdálenosti. Výhodná poloha poskytuje okamžitý přístup ke všem nejzajímavějším místům v Berlíně (Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Reichstag, Tiergarten atd.).

Čtvrť je známá svými historickými památkami a množstvím rekreačních zařízení. Obyvatelé mají rychlý přístup k mnoha restauracím a kavárnám, muzeím a galeriím, nákupním centrům a ikonickým berlínským bulvárům.

Plně vybavená garsonka se nachází ve čtvrtém patře s celkovou obytnou plochou cca 24,4 m2. Byt je velmi praktický a dobře dispozičně řešený. Zahrnuje vybavenou kuchyň se spotřebiči, pohodlnou pohovku, TV a psací stůl. Koupelna je vybavena vysoce kvalitními materiály. Obývací část je velká a byt nabízí vybavenou komoru. Rezidence navíc nabízí vysoký standard bydlení pro rezidenty se službou concierge ve vstupní hale, coworkingový prostor s vysokorychlostním bezdrátovým internetem, fitness studio a moderní bistro.

Tento byt představuje výbornou investiční příležitost ve velmi žádané lokalitě se silnou poptávkou po bydlení.

Chcete-li zorganizovat prohlídku nemovitosti nebo získat jakékoli informace týkající se prohlídky nemovitosti v Berlíně, tým First Citiz Berlin je vám k dispozici.

Další informace

Veškeré informace o tomto objektu jsou založeny na informacích poskytnutých prodávajícím (prodávajícími) a/nebo jejich zástupci. Tato nabídka je důvěrná a je určena výhradně pro jejího příjemce. Jakékoli zveřejnění musí být schváleno společností First Citiz GmbH. Nepřebíráme žádnou odpovědnost za správnost nebo úplnost. Lze očekávat chybu a předchozí prodej. Některé fotografie a vizualizace nemovitostí jsou ilustrativní a nezávazné. Tato nabídka je podmíněna platbou poplatku za zprostředkování. Při podpisu kupní smlouvy na tuto nemovitost je kupující povinen uhradit společnosti First Citiz GmbH poplatek za zprostředkování ve výši 3,57 % (vč. 19% DPH) z notářské prodejní ceny nemovitosti.

Městská oblast

Mitte je centrální a historická čtvrť Berlína, jejíž historie sahá až do 12. století. Je to také obchodní čtvrť Berlína, oblíbená destinace turistů a také živá čtvrť s nesčetnými bary, restauracemi a uměleckými galeriemi. Na Muzejním ostrově se nachází pět vysoce kvalitních národních muzeí, včetně Pergammonmuseum a Alte Nationalgalerie. Nedaleko se nachází Unter den Linden, která spojuje barokní katedrálu se slavnou Braniborskou bránou. Checkpoint Charlie, bývalý hraniční přechod mezi východem a západem, musíte navštívit. Čtvrť Alexanderplatz je důležitým přestupním bodem berlínské dopravy. Za zmínku stojí i slavná věž televize, symbol města. Mitte je pulzující čtvrť, která přilákala řadu významných společností, včetně Rocket Internet. Tato oblast dnes přitahuje mezinárodní investory špičkovými projekty výstavby a renovace nemovitostí.

Načtením mapy souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víc se uč

Mapa zatížení

Vždy odblokovat Mapy Google

Umístění zobrazené nemovitosti je přibližné

Vybavení a vybavení

Špičková poloha, v blízkosti Berlínského hlavního nádraží

Vstupní hala, posilovna, co-workingové prostory a conciergerie služby

Plně zařízený s vybavenou kuchyní

Vysoký potenciál pronájmu a žádný limit pronájmu pro investory

Apartmán se službami ideální pro krátkodobé pronájmy

Moderní novostavba od roku 2020 s energetickou účinností třídy A

Podlahové vytápění

Pěkný otevřený výhled

Velmi vysokorychlostní internet

Prostory

Pokoje1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí24.34 m²
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Internet
Nonstop vrátný
Zařízeno

Berlín

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data