OBJEVTE LUXUSNÍ DŮM NA PRODEJ, PŘIPRAVENÝ K NASTĚHOVÁNÍ, NEDALEKO VARŠAVY A SLAVNÉ WELLNESS VILLAGE

Chylice
Dům • 8 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • 320 m²
19 946 149 CZK
Dům na prodej je připraven k nastěhování. Obytná plocha je 320m2. Nemovitost se nachází v Chylicích, vedle Konstancin-Jeziorna, na pozemku o velikosti 1020m2. Dům má 8 pokojů, 2 koupelny, kuchyň s jídelnou, několik technických místností, garáž pro 2 auta a 2 terasy. Bazén spolu s altánky na zahradě. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě.
/!\ Nabídka je k dispozici také v polštině, francouzštině, ukrajinštině a ruštině. Neváhejte nás kontaktovat, pokud si přejete vidět nabídku v jednom z těchto jazyků.

DISPOZICE DOMU:
PŘÍZEMÍ:
Velmi otevřený, slunný a světlý prostor s obrovskými okny, s výhledem do soukromé zahrady. V tomto prostorném přízemí se vchází do domu přes předsíň se samostatnou šatní skříní vybavenou velkými skříněmi na oblečení a boty. Z otevřené haly je vstup do koupelny se sprchovým koutem, kuchyně na míru, jídelny a dvou samostatných obývacích pokojů. První z nich má krb a také východ na krytou terasu. Druhý má krásná velká okna s výhledem na druhou stranu zahrady.
Pokoje lze uspořádat podle osobních preferencí.
Dále jsou zde některé další místnosti, jako je prádelna a kotelna, a spíž s praktickou dílnou.

PŘÍZEMÍ:
Do prvního patra vedou na míru vyrobené schody. V polovině cesty nahoru je samostatná místnost s východem na horní terasu. Může mít různé funkce, jako je kancelář, pokoj pro hosty nebo ložnice.
Z hlavní haly v patře je přístup do 4 ložnic a 2úrovňové koupelny o rozloze 28 m2. V prvním patře najdete dvě samostatná umyvadla se skříňkami, toaletu, hydromasážní sprchový kout a prostornou vanu s vířivkou. Ve druhém patře, v přízemí, se nachází plně vybavená sauna s kapacitou 6 osob a druhý východ na horní terasu.
Hlavní ložnice o rozloze 35 m2 má dvě šatní skříně, klimatizaci a volně stojící keramický krb.

PODKROVÍ:
Podkroví, složené ze dvou dalších místností, má užitnou podlahovou plochu přibližně 40 m2. Prostor je možné si zdarma zařídit dle vlastních představ. Najdete zde prostorné šatní skříně s policemi, věšáky.

ZAHRADA:
Rostou zde staré smrky, túje, tisy a krásné vytrvalé rododendrony. Zahrada má svůj zavlažovací systém. Plně zastřešený altán nabízí dobré místo pro grilování. Nejvýraznější atrakcí zahrady, bez ohledu na stáří, je krytý, osvětlený a vyhřívaný bazén. Střechu lze otevřít a naplno si užít horká polská léta. Bazén je plně vybaven a v roce 2018 prošel rozsáhlou rekonstrukcí.
Jednou z nedílných součástí domu je bezesporu krytá terasa o velikosti 25m2. Je to ideální místo pro odpočinek bez ohledu na počasí. Můžete si zde také užít sledování televize díky satelitní instalaci.

Dům je vytápěn topným kotlem značky Buderus. Některé místnosti lze navíc volitelně vytápět elektrickým podlahovým vytápěním.

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Celková vnitřní plocha je 484m2 včetně garáže, podkroví, technických místností atd.
Nemovitost byla postavena v roce 2003. V roce 2006 prošel zásadní rekonstrukcí a v roce 2018 byl částečně zrekonstruován (bazén a plot kolem pozemku).
/!\ Dům se prodává nezařízený.
/!\ Pro více fotografií a informací nás neváhejte kontaktovat.

UMÍSTĚNÍ:
Velmi výhodná poloha ve velmi klidné čtvrti. Jeho zelená scenérie je ideální pro cyklistiku, běh nebo dlouhé procházky. Díky infrastruktuře v okolí je každodenní život velmi pohodlný a příjemný, s nedávno zrekonstruovanými silnicemi, obchodem s potravinami, kavárnou a zmrzlinárnou.
Základní škola a autobusová zastávka jsou vzdáleny 450 m od domu (6 minut pěšky); Gymnázium – 2,5 km (30 minut pěšky, 5 minut autem). Americká škola – 6,9km.
Kromě toho jsou v okolí také obchody, školky a další zařízení.
Asi 5 km od domu se nachází "Park Zdrojowy", lázeňský park, který se nachází ve známé wellness vesnici Konstancin-Jeziorna. Najdete zde solnou gradovnu, kavárny a restaurace.
V centru města Konstancin-Jeziorna se nachází známé nákupní centrum s mnoha obchody, kavárnami a restauracemi.
V druhé přilehlé vesnici k Chylicím, v Piasecznu, se nachází náměstí známé svými osvětlenými fontánami a četnými restauracemi.
Centrum Varšavy je vzdáleno 21 km od domu a Wilanów, velmi živá jižní část Varšavy – 14,9 km.
V blízkosti najdete také velké obchody s potravinami a malá nákupní centra, jako je Auchan, Lidl, Kaufland, Fashion Factory, Biedronka atd. Kromě toho se dvakrát týdně konají městské trhy, a to jak v Konstancině-Jeziorně, tak v Piasecznu.
Město, kde se dům nachází, má dobré spojení veřejnou dopravou s Varšavou. K dispozici je autobus, který jezdí přímo k metru "Kabáty". Navíc cesta k metru trvá asi 15 minut jízdy autem a 30 minut do centra Varšavy.

Prostory

Pokoje8
Patra2
Ložnice4
Koupelny2
Balkony2
Terasy1

Povrchy

Živobytí320 m²
Parcela1020 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Garáž
Grilování
Internet
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Venkovní bazén
Zabezpečení
Zahrada

Chylice

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
ProstředíObytný, Klid, Zelená
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data