Luxusní apartmány velmi blízko k moři v Antalya, Finike

Finike
Byt • 1 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 55 m²
3 327 286 CZK

Byty na prodej se nacházejí v Antalya, Finiki. Finike; Je to rekreační oblast se nachází na západě Antalye, přímo u moře. Region se nachází v blízkosti Kumlucu, kde můžete uspokojit všechny své každodenní potřeby, a Adrasan, jeden z nejznámějších rekreačních středisek v regionu, a je okres, který zahrnuje starobylá města, kulturní oblasti, zátoky a pěší stezky.

Projekt, kde se nacházejí byty k prodeji, se skládá ze 74 bytů 2 + 1 s plným výhledem na moře a 10 bytů 1 + 1 s výhledem na moře a hory.

K dispozici jsou zařízení jako bazén pro dospělé, dětský bazén, bezpečnostní kamerový systém, ostraha areálu, parkoviště, fitness, sauna, dětské hřiště, víceúčelové sportovní hřiště, pěší stezky a kamélie, generátor a obsluha v místě, kde se nacházejí apartmány.

V luxusních apartmánech budou připraveny k použití prvky jako kuchyňské linky, trojitá vestavěná kuchyňská sestava, šatna, koupelnové vybavení a sprchový kout, klimatizace v každém pokoji, elektrický žaluzie a podlahové vytápění.

Apartmány s perfektní polohou jsou 50 metrů od moře, 7 km od okresního centra Kumluca, 7 km od centra okresu Finike, 100 km od centra města Antalya a 110 km od mezinárodního letiště Antalya.

Prostory

Pokoje1
Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí55 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Klímatizace
Parkoviště
Sauna

Finike

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Mírný výhled na hory
Panoramatický výhled na moře