Elegantní apartmány v horizontálním designovém komplexu v Yalově

Yalova
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 33 m² • 1. podlaží • ref.: YVX-00129-35338
2 857 957 CZK
Elegantní apartmány v horizontálním komplexu v Yalově

Yalova je oblíbenou oblastí vhodnou pro letní i zimní turistiku díky své blízkosti Istanbulu, Bursy, Kocaeli, pláží a terapeutických termálních vod. Byty na prodej v Yalova se nacházejí ve čtvrti Kadikoy. Kadikoy, který nabízí mnoho investičních příležitostí, se rozvíjí každým dnem.

Apartmány jsou v docházkové vzdálenosti od každodenních potřeb, jako jsou soukromé školy, školky, trh a lékárna. Apartmány jsou dále 2,5 km od nemocnice, 4 km od univerzity, 5 km od centra Yalova a přístaviště trajektů, 8 km od města Termal, 12,5 km od Çanargiku, 29 km od mostu Osmangazi a 61 km od letiště Sabiha Gökçen.

Byty ve dvoupodlažních budovách, které nabízejí samostatný obytný prostor, jsou na prodej ve dvou různých typech, s jednou ložnicí a dvěma ložnicemi. Projekt byl postaven ve dvou fázích a obsahuje 72 bytů. Apartmány mají na výběr zahradu a balkon. Horizontální architektonický projekt zahrnuje zařízení, jako jsou zelené terénní úpravy, bazén, posilovna, basketbalové hřiště, zahrada, kamerový systém nepřetržitě, sedm dní v týdnu a ostraha.

Všechny výrobky použité v projektu jsou vysoce kvalitní a mají pokročilou tepelnou a zvukovou izolaci. Byty budou dodávány s kuchyňskými a koupelnovými skříňkami, keramickými a laminátovými podlahami, lakovanými dveřmi a ocelovými dveřmi.


YVX-00129

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí33 m²
Celkem40 m²
Balkón
Bazén
Satelitní TV
Výtah

Yalova

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2025