Ultimate Luxury 3-Bedroom Beachfront Cap Cana Condo

Cap Cana
Vybavený byt • 3 lož. • 3 koup. • 285 m² • Vrchní patro
27 915 357 CZK

Pozdrav z vašeho vysněného prázdninového domu! Pro svůj příští tropický útěk se ponořte do ztělesnění luxusu v tomto úžasném apartmánu na pláži se třemi ložnicemi v Cap Cana.

Tato rozsáhlá rezidence se nachází v prestižním komplexu Cap Cana a může se pochlubit nejen jedinečným výhledem na oceán, ale také exkluzivními prvky, které zpříjemní váš pobyt. Vychutnejte si pohodlí podzemního parkovacího místa, které zajistí bezproblémové příjezdy a odjezdy. Tento apartmán se nachází v nejvyšším patře a nabízí zvýšený pocit soukromí a klidu, což vám umožní uvolnit se v klidu. Zahrnutí mezipatra navíc dodává nádech architektonického kouzla a poskytuje jedinečný vyvýšený prostor pro relaxaci nebo další aktivity.

Prostorný obývací a jídelní kout zdobený špičkovým nábytkem poskytuje ideální prostředí pro zábavu přátel a rodiny. Gurmánská kuchyně, plně vybavená špičkovými spotřebiči, vám umožní snadno připravovat chutná jídla. Představte si, že popíjíte ranní kávu na terase s výhledem na třpytivě modré vody Karibského moře.

Tento prázdninový dům se třemi ložnicemi, z nichž každá má plyšové ložní prádlo, a vlastní koupelnou zajišťuje luxusní a pohodlné útočiště. Hlavní ložnice se otevírá na terasu, což vám umožní probudit se za uklidňujících zvuků vln a úchvatného výhledu na oceán.

Dopřejte si nesčetné vybavení této exkluzivní čtvrti, včetně přístupu na soukromou pláž, fitness centra, bazénu a nepřetržité ostrahy. Ať už toužíte prozkoumat rozmanité atrakce Dominikánské republiky nebo si jen odpočinout na nedotčené pláži, tento apartmán na pláži Cap Cana zaručuje nezapomenutelný zážitek z dovolené díky své jedinečné poloze v nejvyšším patře, pohodlí podzemního parkování, fascinujícímu výhledu a podmanivému designu mezipatra.

Prostory

Ložnice3
Koupelny3
Toalety1

Povrchy

Živobytí285 m²
Bazén
Fitness centrum
Grilování
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Pračka
Tenis
Terasa
Výtah
Zabezpečení
Zařízeno

Punta Cana

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Panoramatický výhled na moře
ID3409