"Elegantní městská vila v Chebbě, Tunisko na prodej".

Chebba
Vila • 4 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup.
Cena na vyžádání

Útočiště u moře.

 

Úvod:

Prezentace představuje exkluzivní městskou vilu v malém pobřežním městečku Chebba v Tunisku. Tato elegantní nemovitost nabízí jedinečnou kombinaci moderního luxusu a středomořského prostředí. Díky své velmi pěkné poloze v bezprostřední blízkosti moře je ideálním útočištěm pro náročné kupující.

 

Popis nemovitosti:

Městská vila se rozkládá na velkorysé ploše 200 metrů čtverečních a zaujme svou architektonickou vytříbeností a špičkovým vybavením. Srdcem této nemovitosti je ohromující atrium, které tvoří vnitřní nádvoří zalité světlem a vytváří jedinečnou atmosféru. Nemovitost má 2 ložnice, 2 koupelny a dostatek obytného prostoru, ideální pro ubytování rodiny nebo hostů. Vila je vybavena nejmodernějším vybavením, včetně plně vybavené kuchyně, klimatizace a fotovoltaického systému, proto je dům v zásadě udržovaný svépomocí, jediné náklady jsou náklady na vodu.

 

Místo:

Městská vila se nachází v klidné vilové čtvrti Chebby. Město je známé svou malebnou pobřežní krajinou, stejně jako krásnými olivovými háji a uvolněnou atmosférou. Vila se nachází několik kilometrů od pláže a má přístup do malého přístavu. Kromě toho jsou v dosahu obchody, bufety, školy, školky, pošta a policie.

 

Závěr:

Tato městská vila v Chebba v Tunisku nabízí jedinečnou příležitost vlastnit luxusní útočiště u moře. Svou elegantní architekturou, kvalitním vybavením a příjemnou polohou je ideální pro kupující, kteří hledají stylový a pohodlný domov. Užijte si středomořský způsob života, krásu pobřeží a vybavení této exkluzivní nemovitosti.

Použité materiály:
Mramor
Žula

Bezpečnost:
Kamerový systém

Instalovaná technologie:
Fotovoltaický systém

Prostory

Pokoje4
Ložnice2
Koupelny2
Toalety1

Povrchy

Parcela200 m²
Interní200 m²
Použitelné200 m²
Celkem200 m²
Alarm
Internet
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Satelitní TV
Zabezpečení

Chebba

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
StavVýborný stav
StojíLuxus
Rok výstavby2012
ProstředíKlid, Obytný