Samostatně stojící vila s vlastním molem v Bodrumu Gündogan

Gündoğan
Dům • 6 místnost(i) • 5 lož. • 7 koup. • 500 m² • ref.: BJV-00175-22715
254 444 300 CZK
Nábřežní vila s vlastním molem v Bodrumu Gündogan

Čtvrť Gundogan se nachází v centru měst Yalikavak a Turkbuku v Bodrumu. Díky své poloze a sociálnímu zázemí patří mezi prostory vhodné k bydlení na dvanáct měsíců. Je to oblast, která přijímá poptávku z celého světa se svými soukromými zátokami, světově proslulými hotely a zelenou přírodou. Gundogan, který se ve starověku jmenoval Varelia, je jedním z nejstarších osídlení na poloostrově Bodrum.

Vila na prodej v Bodrumu se nachází 9 km od Palmariny, 16 km od státní nemocnice Bodrum, 25 km do centra Bodrumu, historického hradu Bodrum, mauzolea Halikarnasus, jednoho ze sedmi divů světa, a 50 km od letiště Bodrum – Milas.

Samostatně stojící vila se nachází na nábřeží, v méně větrném zálivu Gündogan. Vila má vlastní molo s lodní klenbou, kterou můžete využít, kdykoli budete chtít. Vila, která má na zahradě speciální kaktus přinesený zvenčí, je zdobena přírodním mramorem. Vila má vlastní zahradu, soukromý bazén, sprchový kout, saunu, relaxační místnost, vířivku a posilovnu. Vila se skládá ze 3 sekcí se samostatnými vchody. Vila má také penzion s jednou ložnicí, jednou koupelnou a přístavkem s jedním obývacím pokojem, jednou ložnicí a jednou koupelnou.

Samostatně stojící vila se skládá z jednoho obývacího pokoje, dvou kuchyní, 3 ložnic, jedné šatny, 4 koupelen a jedné prádelny. Čistá užitná plocha je 85 metrů čtverečních, včetně hlavní ložnice, koupelny a šatny. Vila má čistou užitnou plochu 500 m², má otevřené parkoviště a 2 uzavřené sklady. Vila má krb, čistící systém, studnu na artéskou vodu, nádrž na vodu a generátor.


BJV-00175

Prostory

Pokoje6
Ložnice5
Koupelny7
Balkony1

Povrchy

Živobytí500 m²
Celkem680 m²
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Parkoviště
Vířivka

Gündoğan

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2005