Luxusní apartmány s výhledem na moře v Mersin, Erdemli

Erdemli, 62 Gençlik Cd.
Byt • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 89 m²
3 243 984 CZK

Byty na prodej se nacházejí v Ayas, Mersin, Erdemli. chodidla; Kızkalesi je region přímo u moře, který je známý svými stavbami, jako jsou starobylá města a přírodní oblasti. Většina luxusních hotelů a restaurací v regionu přitahuje pozornost svým výhledem na moře. Region, který má dokonalou geografickou strukturu, poskytuje téměř osobní zátoky rezidencím a hotelům, které hostí.

V projektu jsou byty 1+1 o hrubé výměře 64 m² a byty 2+1 o hrubé ploše 96 m², kde jsou luxusní byty k prodeji. Nejvýraznějším rysem projektu je jeho poloha na nábřeží a vlastní molo. Kromě toho bude kupujícím dodán individuální systém zemního plynu, kuchyňské linky, kuchyňské linky, šatna u vstupu do bytu, koupelnové skříňky, ocelové vstupní dveře do bytu, plastová okna s dvojitým zasklením, koupelnové zařizovací předměty a sprchový kout připravené k použití v projektu.

Součástí projektu je venkovní bazén, kamélie, dětské hřiště, společná terasa s nádherným výhledem a soukromé molo patřící ke komplexu.

Rezidenční komplex, který se nachází přímo u moře, je vzdálen 15 km od centra čtvrti Erdemli, 45 km od centra města Mersin a 130 km od letiště Çukurova, jehož výstavba bude dokončena.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí89 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Fitness centrum
Grilování
Interkom
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Satelitní TV
Sauna
Výtah
Zabezpečení
Zahrada
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

62 Gençlik Cd., Erdemli

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře