Dům za Koupit v Barcelona, Španělsko

Barcelona
Vila • 4 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • 154 m² • ref.: ALG05-V46/693
27 924 584 CZK
Představujeme tento exkluzivní dům o rozloze 154 m2 na 3 podlažích, se zahradou a terasami ve všech patrech. Kromě toho má turistickou licenci. A nachází se jen 2 bloky od pláže, v soukromém výběhu s dohledem a zahradou.

Tento dům svým komfortem a praktičností nově definuje městský život.

V přízemí na vás čeká prostorný obývací pokoj, který je osvětlen přirozeným světlem a otevírá se do okouzlující soukromé zahrady. Kuchyň je vedle praktické prádelny, která usnadňuje každodenní úkoly. Pro vaše pohodlí je na patře také toaleta.

Vydejte se do prvního patra a objevte tři útulné dvoulůžkové pokoje s vestavěnými skříněmi, které vám nabídnou ideální prostor pro organizaci vašeho života bez námahy. Navíc plně vybavená koupelna. A soukromá terasa vám zase nabízí chvíle relaxace a soukromí.

Druhé patro vás překvapí prostorným pokojem s vestavěnou skříní a slunným soláriem, které je ideální pro užívání slunečných dnů a hvězdných nocí. Představte si tento prostor jako svůj osobní koutek pro odpojení nebo práci z domova.

S užitnou plochou 132,2 m2 dle certifikátu obyvatelnosti byl každý kout tohoto domu navržen pro vaše pohodlí. Parketové podlahy dodávají teplo. A klimatizace a radiátorové vytápění zaručují příjemné klima v každém ročním období.

Dům má turistickou licenci, která vám nabízí možnost využít ji jako investici. Kromě toho je bezpečnost zaručena pancéřovými dveřmi a dohledem v komunitě. Dětské koutky a zahrady vytvářejí rodinnou atmosféru a blízkost supermarketů, kaváren a restaurací vám dává život plný možností.

Díky výbornému dopravnímu spojení a živému okolí je tento dům pro vás jako stvořený. Udělejte si z olympijské vesnice svůj domov a žijte život, jaký si zasloužíte, se sluncem a pohodlím na každém kroku!

Dodává se bez nábytku, i když je vidět na fotografiích. Daně, notářské poplatky a poplatky za správu nejsou zahrnuty v prodejní ceně.

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny2

Povrchy

Živobytí154 m²
Balkón
Klímatizace
Terasa
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

Barcelona

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data