🏝️ Oceaniew 3-Bedroom Villa in Cabrera, Dominikánská republika

Escuela Hermanas Miraval
Vila • 3 lož. • 2 koup. • 139 m²
6 343 103 CZK

Zkopírujte níže uvedené odkazy:

Prohlédněte si nemovitost na našich webových stránkách, realtordr.com
➡https://realtordr.com/property/rdr-50220/

Navštivte profil makléře Cornell Wilson
➡https://realtordr.com/agent/cornell-wilson/

Vítejte ve svém vysněném pobřežním útočišti v půvabném městečku Cabrera, Republica Dominicana. Tato vila v moderním stylu se nachází na svahu kopce a nabízí skutečně výjimečný zážitek z bydlení, obklopená úchvatnou scenérií, která zahrnuje úchvatný výhled na oceán a hory. Tato elegantní rezidence se 3 prostornými ložnicemi, 2 krásně vybavenými koupelnami a řadou vynikajících prvků ztělesňuje pobřežní luxus v celé své kráse.

Klíčové vlastnosti:

  • 🛏️ Prostorné ložnice a koupelny: Tato vila se může pochlubit 3 velkoryse velkými ložnicemi, které poskytují dostatek prostoru pro rodinu a hosty (139,5 m²). 2 plně vybavené koupelny jsou krásně navrženy a vybaveny tak, aby vyhovovaly všem vašim potřebám.
  • 🏞️ Malebná poloha na svahu: Vychutnejte si klid a přírodní krásy na svahu kopce, který nabízí panoramatický výhled na Atlantický oceán a Las Terrenas. Střešní terasa vily s pergolou a umělým travnatým trávníkem (dovezeným z Kanady a odborně instalovaným) je dokonalým vyhlídkovým bodem, kde se můžete kochat těmito nádhernými výhledy.
  • 🌿 Prostředí zralého projektu: Vila se nachází ve vyspělém projektu a je obklopena bujnou tropickou krajinou a pečlivě udržovanými společnými prostory. Ponořte se do krásy pěstěných zahrad, které vám poskytnou klidnou kulisu pro váš útěk z pobřeží.
  • 🏊 Soukromý bazén a venkovní bydlení: Relaxujte a odpočívejte u svého soukromého bazénu, obklopeného korabinovými dlaždicemi, které sahají až na zadní terasu a schody vedoucí na střechu. Venkovní obytné prostory byly promyšleně navrženy tak, aby hladce splynuly s přírodním prostředím.

Umístění:

Cabrera je proslulá svými přírodními krásami, nedotčenými plážemi a přívětivou komunitou. Díky řadě outdoorových aktivit na dosah ruky, od golfu po vodní sporty, nabízí tato lokalita životní styl, který hladce spojuje luxusní bydlení s klidem plážového ráje.

Tato vila má strategickou polohu, aby plně využila krásy regionu, což vám umožní přijmout uvolněný pobřežní životní styl a zároveň být v dosahu občanské vybavenosti, stravování a možností zábavy.

Jedná se o vzácnou příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejžádanějších oblastí ostrova. Ať už hledáte trvalé bydliště nebo prázdninové útočiště, tato vila nabízí jedinečný zážitek z bydlení. Nenechte si ujít šanci proměnit tento přímořský sen ve skutečnost.

V případě dotazů nebo naplánování prohlídky nás prosím kontaktujte ještě dnes. Jedná se o časově omezenou příležitost vlastnit kousek pobřežního luxusu v Cabreře v Dominikánské republice. 🏖️

Prostory

Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Živobytí139 m²
Parcela364 m²
Bazén
Jídelna
Klímatizace
Parkoviště
Venkovní bazén
Zabezpečení
Zařízeno

Escuela Hermanas Miraval, La Entrada (D. M.).

Panoramatický výhled na hory