Nádherná Chata k celoročnímu pronájmu, nezařízený v Crans-Montana, Švýcarsko

Crans-Montana, Rte de Vermala 44, 3963 Crans-Montana, Switzerland
Horská chata • 6 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 210 m²
202 560 CZK

PRONÁJEM CELOROČNĚ - NEZAŘÍZENÝ Tato chata se nachází na výšinách Crans-Montana, ve Vermale (východní strana střediska), v blízkosti sjezdovek a turistických stezek, má ideální polohu v klidné oblasti a těží z divadelního výhledu.

Jakmile vstoupíte, přivítá vás velký prostor uvážlivě zařízený veškerým potřebným úložným prostorem, abyste se mohli zbavit lyžařského nebo turistického oblečení.

Rozlehlý obývací pokoj o rozloze 75 m2 se otevírá do majestátního výhledu, do zahrady se stromy a květinami, na terasu a je uspořádán mezi krásným krbem a prostornou kuchyní s velkým centrálním ostrůvkem, plně vybavenou a vybavenou spoustou úložného prostoru, včetně komisního prostoru instalovaného za dveřmi neviditelnými ze zdi.

V patře najdete 4 ložnice včetně hlavní ložnice s velkoryse vybavenou šatnou a vlastní koupelnou (vana, samostatný sprchový kout, dvojumyvadlo a toaleta). Další 3 ložnice, všechny s vestavěnými skříněmi a vstupem na balkon a nádherný výhled, sdílejí 2 doplňkové sprchové kouty (vana nebo sprchový kout s umyvadly a toaleta).

Velký kancelářský prostor otevřený do horní podesty, toaleta pro hosty, prádelna a garáž s dvojitým přístupem do šatny a komisariátu doplňují tuto vynikající nemovitost navrženou z teplých a velmi krásně zpracovaných materiálů.

Asi 4 venkovní prostory, z nichž jeden je krytý, budou schopny pojmout vaše auta a auta vašich návštěvníků, kromě velké garáže.

Do centra střediska Montana a všech jeho obchodů a restaurací, k odjezdům lyžařských vleků se dostanete kyvadlovým autobusem (autobus 432) nebo autem za pár minut.

Podlahové vytápění, geotermální energie

Tato nezařízený objekt je celoročně k pronájmu.

Nájemné 7 900 CHF + poplatky 550 CHF (kompletní údržba zahrady a odklízení sněhu) = celkové nájemné 8 450 CHF (bez elektřiny a komunikací, které jsou individuálními poplatky)

Informace a návštěva: contact@misesenvaleur.ch nebo volejte Laetitii Speckinger na čísle +41 79 815 39 44

Prostory

Pokoje6
Ložnice4
Koupelny3
Toalety4
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí210 m²
Parcela1500 m²
Apartmány hostů
Garáž
Jídelna
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Zahrada

Rte de Vermala 44, 3963 Crans-Montana, Switzerland, Crans-Montana

Orientace na Jih
Orientace na Southeast
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na les
Panoramatický výhled na hory
TypDům
StavVýborný stav
StojíVysoký standard
Rok renovace2021
ProstředíKlid, Horský svah