Nová vila se 2 ložnicemi v soběstačném přírodním ráji u řeky

MH8Q+QH, 57000 Sabaneta de Yasica, Dominican Republic, MH8Q+QH, Sabaneta de Yasica 57000, Dominican Republic
Řadový dům • 2 lož. • 2 koup. • 75 m²
4 089 474 CZK

Chtěli byste se dostat mimo turistickou zónu s možností soběstačného bydlení, ale zároveň být jen pár minut jízdy (20 min.) od různých vysněných pláží?

Tento pouze 1 rok mladý dům se 2 ložnicemi, 2 koupelnami, moderní dlážděnou podlahou, novou kuchyní a terasou o rozloze 20 m² přímo u řeky vám to vše nabízí.
Obrovský starý dešťový strom, který poskytuje stín domu a stále umožňuje teplým slunečním paprskům svítit v odpoledních hodinách na terasu, je krásný.

Obklopeni klidem a jedinečnou karibskou přírodou a úrodnou půdou bohatou na živiny si můžete vytvořit svůj vlastní malý ráj a být soběstační, pokud si to budete přát!

Tento krásný pozemek se nachází na okraji národního parku El Choco, zasazený mezi kopce a malé říčky s čerstvou horskou pramenitou vodou, která je vám také k dispozici v neomezeném množství.

Chilli papričky, papája a fazole již rostou na březích řeky a čekají jen na to, až je sklidíte.

Obchody a restaurace jsou vzdálené jen 1 km.

Nejbližší zdravotnická zařízení se nacházejí ve veřejné nemocnici Jamao al Norte, vzdálené 8 km, nebo v Sabanetě, 24hodinová pohotovostní ambulance, vzdálené 7 km.

Máte také úchvatný výhled na moře vzdálené jen pár minut chůze!

Speciální: Kromě toho si můžete koupit další pozemek za 50 USD za m² a zvětšit tak svou oázu mezi 1000 m² a 2700 m² podle svých představ (flexibilní možnosti designu velikosti a rozměrů)!
Na tomto břehu řeky již rostou banány, platanos, červené banány, mučenka, fazole, dýně, bylinky a rajčata, které čekají na vaši sklizeň. Kromě toho je na tomto dalším nabízeném pozemku solární systém – měsíční dodatečné náklady by tedy byly 0!

Dalším vrcholem tohoto idylického domu a pozemku je napojení na soběstačnou farmu o rozloze 60 000 m2 (solární panely a horská pramenitá voda), která je oázou pohody pro lidi i zvířata.

Kromě různých druhů 100% plně bio ovoce a zeleniny, na které máte jako soused také předkupní právo, jsou k dispozici čerstvá slepičí a kachní vejce. Kuřata a kachny žijí volně na farmě ve svém přirozeném prostředí a jsou krmeny pouze kompostem a kukuřicí. Kromě toho se v současné době zavádí produkce králíků pro vlastní spotřebu masa farmy. Pokud si přejete nechat si až ke dveřím doručit čerstvě nadojené, teplé mléko z pastvy, je to také možné.

Další zajímavostí je soukromá parní lázeň a pec na pizzu a chléb, o kterou se můžete podělit s majitelem farmy.

Tento malý ráj je proto ideálním místem pro podporu zdravého životního stylu a života v souladu s přírodou.

Pozemek je také ideální pro instalaci solárních panelů, které vám umožní žít svobodný a soběstačný život.

Na farmě se již úspěšně pěstují následující ekologické odrůdy ovoce a zeleniny a vždy existuje možnost zajistit jejich čerstvou sklizeň:

Chlebovník, mango, durian, limoncillo, avokádo, dračí ovoce, zapote, moringa, datle, pomerančový dulce, pomeranč agria, mandarinka, růžový grapefruit, hvězdicové ovoce (karambola, skořice, papája, limon criollo, limon persa, kafírová limetka (Makrut), banán (Rulo), banán Guineo, platanos, aloe vera, olivy, ostružiny, maliny, granátové jablko, evropské jablko, zlaté jablko – Manzana de Oro, juca, yautía, ananas, pomelo, guanabana, chlebovník (Buen Pan), brazilský kokos (matao enano), kakao, mrkev, zázvor, kurkuma, mexické kakao, tamarindo, citronová tráva, oregano, tymián, cibule, česnek, máta peprná, chilli papričky, fíky, červená řepa, čínské zelí, hlávkový salát, lilek, jarní cibulka, meloun cantaloupe, meloun, růžičková kapusta, bazalka, thajská bazalka, dýně, paprika, jahoda, skořice, brusinky, rajčata a brokolice.

 

PRO VÍCE INFORMACÍ MĚ KONTAKTUJTE. Těšíme se, že se ozvete.

Prostory

Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Živobytí75 m²
Parcela750 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Sauna
Terasa

MH8Q+QH, Sabaneta de Yasica 57000, Dominican Republic, Altamira

TypDům
Rok výstavby2023