Dům V prodeji v ,

Pernambuco
Částečně samostatný dům • 35 m² • ref.: VBI156
2 134 434 CZK
Auguri se nachází na ohromující pláži Carneiros v brazilském Pernambucu a je rajským přímořským útočištěm, kde setkání řeky a moře vytváří pohlcující zážitek ve velkolepém přírodním prostředí.

Od roku 1968 stojí Rio Ave v čele transformace města Pernambuco, vyniká svými impozantními stavbami a je pozitivní silou ve společnosti.

Rio Ave, která se zavázala k dokonalosti, je uznávána pro svou eleganci, sofistikovanost a významný přínos k udržitelnému rozvoji.
Auguri v Carneiros představuje více než jen developerský projekt; je výrazem neutuchajícího odhodlání společnosti Rio Ave, přičemž každá jednotka je navržena se stejným důrazem na detail, který charakterizuje historii společnosti.

Exkluzivní nemovitosti, známé jako Casas à Beira-Mar - Al Mare, nabízejí exkluzivní bazény, verandy se zelenými plochami, otevřené terasy a gurmánské prostory. Možnosti zahrnují mezonet v přízemí o rozloze 224 m², mezonet v přízemí o rozloze 237 m², podkrovní mezonet o rozloze 390 m² a zahradu v přízemí o rozloze 314 m².

Pro ty, kteří hledají všestrannost, nabízejí apartmány a studia Natura praktičnost a sofistikovanost s možnostmi 32 m², 40 m², 80 m² a 96 m². Studia Paradiso nabízejí ještě kompaktnější možnosti s 28 m² a 35 m².

Kompletní struktura a exkluzivní služby Auguri zahrnují bazén, bar, posilovnu, mokré hřiště, dětské hřiště, prostor pro domácí mazlíčky, rekreační bazén, sportovní hřiště a plážové sporty, gril a gurmánskou zónu.

Integruje inovace a technologie, Auguri má digitální zámky, Wi-Fi ve společných prostorách, CCTV dohled a skříňky. Parkovací místa jsou 5m x 2,40m, součástí kondominia je generátor pro společné prostory.

Auguri upřednostňuje bezpečnost a pohodlí a nabízí generátor ve společných prostorách, kamerový systém ve společných prostorách a vyhrazenou místnost pro příjem balíků. Základní služby, jako je ostraha nemovitosti, správce a recepční, údržba zahrady, správa budovy a údržba budovy, jsou zahrnuty v poplatku za kondominium.

Staňte se součástí této cesty a žijte v hotelu Auguri v Carneiros a užívejte si eleganci a inovace, které nabízí Rio Ave.

Informace o ceně a rozměrech v této reklamě jsou specifické pro studio. Zveme vás však, abyste nás kontaktovali přímo a informovali se o dalších možnostech ubytování, které jsou stále k dispozici.

Hodnota v eurech uvedená v inzerátu se vypočítává na základě směnného kurzu platného v den zveřejnění. Chcete-li získat aktuální a personalizované informace, včetně hodnot nemovitostí v brazilské měně (Real), doporučujeme kontaktovat nás přímo.

Carneiros, který se nachází ve státě Pernambuco v Brazílii, je pláž, která si zachovává autenticitu pobřežní komunity. Praia dos Carneiros, známá svými teplými a klidnými vodami, nabízí návštěvníkům skutečný zážitek ze života u moře.
Jeho písečné pásy jsou protkány malými místními podniky, kde můžete ochutnat regionální kuchyni a komunikovat s místními obyvateli.

Uvolněná atmosféra Carneiros nabízí návštěvníkům odpočinkovou přestávku od rušnějších turistických destinací.

Jednoduchost krajiny s kokosovými háji a rybářskými loděmi nabízí pohled na každodenní život v regionu.

Při prohlídce okolí můžete objevit historické kostely a malebné vesničky, které obohatí kulturní zážitek.

Kromě toho je Praia dos Carneiros oblíbeným místem pro výlety lodí podél ústí řek a řek, které se vlévají do oceánu.
Toto spojení mezi pevninou a vodou vytváří jedinečné prostředí, které návštěvníkům poskytuje autentičtější pohled na přírodní a kulturní rozmanitost tohoto pobřežního regionu.

Povrchy

Živobytí35 m²
Použitelné35 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Grilování
Internet
Parkoviště

Pernambuco

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Střední škola
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
TypDům
Rok výstavby1900