Casa Llama del Bosque 37 Reserva Conchal, Guanacaste, Costa Rica

Brasilito
Dům • 4 lož. • 5 koup. • Přízemí
43 454 465 CZK

Tento krásný dům se nachází na čtvrt akru pozemku s výhledem na golfové odpaliště. Vejdete do domu a máte všechny 3 ložnice s vlastní koupelnou na jedné straně a na druhé, kuchyň, obývací pokoj a terasa se dokonale integrují s bazénem a vířivkou. Kuchyně má velký ostrůvek, který splývá s jídelnou. V zahradě roste nádherný strom Guanacaste, který přivádí krásné ptáky do blízkosti domova. Na terase je také vestavěný gril a vířivka s bazénem s venkovním TV koutkem, kde si můžete skutečně užít kostarické počasí a zároveň se bavit.
K dispozici je pohodlná garáž pro 2 auta se spoustou úložného prostoru a také velká spíž s další lednicí, kterou lze uzamknout a uložit si osobní věci. Místnost s kompletním servisem přijde vhod pro osobu, kterou máte, chůvu nebo pomoc s úklidem a vařením.
Tento nádherný dům se nachází v Reserva Conchal, 2 300 akrů nemovitosti, kde se nacházejí 2 hotely; Westin a W, prvotřídní infrastruktura, skvělá bezpečnost, turistické stezky, tenis, okurkový míč, skatepark, psí park a úžasný plážový klub nabízející vodní hračky, jako jsou kajaky, SUP, zdravotní středisko se špičkovým vybavením, lázně, restaurace a bar, to vše před bílým pískem světově proslulé Playa Conchal.

Prostory

Ložnice4
Koupelny5
Toalety1

Povrchy

Parcela450 m²
Garáž
Grilování
Internet
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Tenis
Venkovní bazén
Vířivka
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Apartmány hostů
Bazén
Nonstop vrátný

Brasilito

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na zahrada