Ocean View Condos Punta Playa Heights, Playa Real, Guanacaste

Punta Playa Vistas
Nový byt • 2 lož. • 2 koup.
8 121 788 CZK

Představujeme Punta Playa Heights! Ocean-View, novostavba 2BR & 3BR luxusní byty

 

Představujeme Punta Playa Heights!

 

Tyto zbrusu nové byty, které jsou vrcholem cenově dostupného luxusu, budou dokončeny v roce 2025. Věž 1 a Věž 2 se skládají ze čtyř bytů se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, které měří 1 292 čtverečních metrů; a čtyři byty se 3 ložnicemi a 2 koupelnami, které měří 1 450 SF.

 

Každý dům je plně vybaven výtahem, podzemním parkováním a skladem a záložním generátorem pro společné prostory. Kromě toho bude komplex obsahovat neuvěřitelný nekonečný bazén ve stylu resortu a gril s výhledem na Tichý oceán a okolní ostrovy.

 

Co se vám bude líbit:

 

  • Cenově dostupný luxus: Punta Playa Heights s cenou od pouhých 349 000 dolarů nabízí řadu luxusního vybavení – vše od podzemního parkoviště a výtahu až po venkovní gril a nekonečný bazén ve stylu resortu. Užijete si také bezpečí Punta Playa Vistas, uzavřené komunity, ve které se byty nacházejí.

  • Hvězdná poloha: Punta Playa Heights s výhledem na klidné, nejlépe střežené tajemství Pirate's Bay se nachází v blízkosti Playa Minas a Playa Real, pouhých 8 minut od Matapalo (každodenní vybavení) a 25 minut od Tamarinda, Flaminga a dalších měst a pláží podél severního pobřeží Tichého oceánu.

  • Rezervujte nyní: V současné době je ve výstavbě, rezervujte si svůj oblíbený byt za pouhých 2 000 $. Dokončení je plánováno na rok 2025.

 

Punta Playa Heights se nachází v Punta Playa Vistas, uzavřené komunitě o rozloze 25 akrů. Tento vývoj je směsí bytů a rodinných domů v oblasti, která je celá o přírodě: známá tím, že je klidná a nedotčená a daleko od davů, zatímco je v komunitním prostředí.

 

Dostupné byty v Punta Playa Heights:

 

  • 2 ložnice/2 koupelny (2. patro): 349 000 $

  • 3 ložnice/2 koupelny (2. patro): 425 000 $

  • 2 ložnice/2 koupelny (podkrovní byt): $ 385,000

  • 3 ložnice/2 koupelny (podkrovní byt): $ 449,000

 

Punta Playa Heights se nachází v blízkosti některých z nejkrásnějších pláží v zemi: Playa Minas a Playa Real (Pirate's Bay nebo Bahía de los Piratas) jsou kousek od komunity. Další nedaleká pláž, Playa Nombre de Jesus, je známá hnízděním zelených mořských želv.

 

Punta Playa Heights se nachází mezi důležitými turistickými oblastmi, jako je Tamarindo a Flamingo, 25 minut jízdy autem, pouhých 8 minut jízdy autem od nejbližšího města Matapalo, kde najdete obchody s potravinami a další možnosti stravování.

 

Rezervujte si svůj byt s výhledem na oceán ještě dnes za pouhých 2 000 $! Ceny se pohybují od 349 000 do 385 000 USD za model se 2 ložnicemi a 2 koupelnami a 425 000 až 449 000 USD za modely se 3 ložnicemi a 2 koupelnami.

 

Byty se prodávají nezařízené; K dispozici jsou však balíčky nábytku na klíč, aby byl tento nákup zcela bez stresu! K dispozici je také správa nemovitostí.

Prostory

Ložnice2
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)1
Bazén
Parkoviště
Výtah

Punta Playa Vistas, Cabo Velas

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře