Kempy vil nad vodou se zpětným pronájmem globální značky

Kepulauan Anambas Regency
Pozemek
5 435 856 CZK

Objevte Tijuan Santai Water Villa Resort, jedinečnou investiční příležitost uprostřed podmanivého souostroví Anambas. Toto útočiště, uhnízděné v srdci tropického ráje, harmonicky kombinuje honosné vodní vily s nádherou nedotčeného přírodního prostředí.

Tento vodní vilový resort nejen slibuje podstatný kapitálový růst, ale také vás zve k vlastnímu pronájmu, majiteli obsadit nebo ponechat pro výhradní použití jako konečné útočiště pro přátele a rodinu. Se zvyšující se poptávkou po osobitých, odlehlých destinacích dozrál čas investovat do lokalit pro rozvoj letovisek.

Nedotčené korálové útesy, křišťálové vody a bohatá mořská biodiverzita souostroví Anambas přitahují náročné cestovatele, kteří hledají ekologická dobrodružství a klidné úniky. Soukromá pláž Tijuan Santai a pečlivě vybrané místo pro výjimečné celoroční využití a velkolepé tropické západy slunce budou na souostroví destinací samy o sobě.

Díky přijetí postupů udržitelnosti a využití této nedotčené lokality se Tijuan Santai Water Villa Resort jeví jako výjimečná investiční příležitost, která je připravena na dlouhodobý úspěch a vynikající výnosy.

V rozvíjející se krajině Anambasu dominuje scéně pouze 1 5hvězdičkové ubytování, které zanechává prázdnotu na trhu ekoturistiky střední kategorie. Tujuan Santai Over Water Resort se chopil tohoto trendu a vyšel vstříc této neuspokojené potřebě. Tento resort, který nabízí vily v rozmezí od 275,00 do 700,00 USD za pokoj a noc, si klade za cíl překlenout mezeru a stát se jediným poskytovatelem ubytování v této cenové kategorii na Rajských ostrovech Anambas.

Vaše investice do Tujuan Santai Over Water Resort slibuje, že bude vizionářská a přínosná.

Povrchy

Parcela185 m²

Kepulauan Anambas Regency

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.