Projekt vily představující vilu se 3 ložnicemi v Sunut Lombok

Sekaroh
Vila • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 200 m² • K dispozici od 28. 12. 2025
3 773 956 CZK

Na prodej: 80 let pronájmu 3 ložnicové vily Glamp, představujeme vilu Glamp na okouzlujícím ostrově Lombok. Jeho vynikající poloha v našem resortu, jen co by kamenem dohodil od bazénu a pláže, z něj činí vynikající volbu pro rezidenci. Pečlivě vybrané materiály, včetně bílých kamenů a teplých dřevěných akcentů, vytvářejí podmanivou atmosféru, zejména během vlahých večerů.

Tato snová vila, která se může pochlubit třemi ložnicemi a dvěma koupelnami, je ideální pro pár, který hledá mimořádnou dovolenou. Vila je harmonickou směsí tradičního stylu a moderního komfortu pro každodenní život a slibuje jedinečný a pohlcující zážitek.

Vstupte do vily Arya Signature prostřednictvím naší vizualizace a nasajte krásu našich připravovaných vil. Střecha, vyrobená z místní trávy alang-alang, odráží typické materiály regionu. Velká prosklená okna v každé vile zajišťují světlý interiér a nabízejí výhled z pokoje a kuchyně na terasu, svěží zeleň a moře. Kuchyň je sice jednoduchá, ale splňuje všechny požadavky a hladce se integruje do celkového designu. Koupelna, navržená v tropickém stylu, dotváří celou atmosféru vily.

Třípokojová vila Glamp je vyrobena na míru pro páry nebo přátele. Obvod vily bude obklopen rozmanitými rostlinami a stromy, které budou tvořit přirozený živý plot. Ve spojení s možností zahrnutí bazénu zajišťuje ideální místo pro relaxaci na tomto tropickém ostrově. Je to exkluzivní útočiště navržené právě pro vás

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Toalety2

Povrchy

Živobytí200 m²
Parcela200 m²
Jídelna
Klímatizace
Zařízeno

Sekaroh

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2024