Apartmány Mercedes-Benz Burdž Chalífa v centru Dubaje

Downtown Dubai
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 140 m² • 2. podlaží • ref.: DXB-00054-35252
69 275 276 CZK
Luxusní designové apartmány Mercedes-Benz v centru Dubaje

Luxusní apartmány inspirované značkou Mercedes-Benz v centru Dubaje, Spojené arabské emiráty
Centrum Dubaje je světoznámé centrum města, které kombinuje moderní architektonické skvosty, luxusní nákupní centra a oslnivé noční výhledy. V této oblasti se nachází Burdž Chalífa, nejvyšší budova světa. Nachází se zde jeden z největších nákupních a zábavních komplexů na světě, například The Dubai Mall. Centrum Dubaje nabízí místním i zahraničním návštěvníkům moderní a luxusní město s elegantními hotely, skvělými restauracemi a velkými zelenými plochami.

Supertower, navržený značkou Mercedes-Benz a inspirovaný jednoduchostí, se nachází v srdci Dubaje. Projekt nabízí luxusní život v nejdůležitějším bodě města, protože se nachází v blízkosti hlavních silnic Dubaje a v docházkové vzdálenosti od nejdůležitějších turistických atrakcí města. Byty na prodej v Dubaji ve Spojených arabských emirátech s výhledem na mrakodrap Burdž Chalífa se nacházejí 14 minut chůze od dubajského kanálu a 16 minut chůze od nákupního centra Dubai Mall. Apartmány jsou vzdálené 4 minuty od stanice metra Business Bay, 28 minut od Palm Jumeirah a 21 minut od mezinárodního letiště v Dubaji.

Ikonická nová budova Dubaje s luxusními byty je první a jedinou obytnou věží Mercedes-Benz na světě. Věž má 150 bytů, je vysoká 341 metrů a skládá se z 65 pater. Apartmány jsou k dispozici v různých stylech: apartmá se 2 a 3 ložnicemi a penthousy se 4 a 5 ložnicemi. Jedním z nejdůležitějších rysů osobitého projektu je, že každý apartmán má strop 4,2 metru a nádherný výhled na Burdž Chalífu a Dubaj.

Projekt má 4 nadzemní podlaží rozdělená na sociální zařízení a rekreační prostory. K dispozici je inteligentní systém budov a domácností, lázně a posilovna, bazén v patře pódia a nekonečný bazén v horních patrech, úklidové služby a parkování s obsluhou, speciální zvukově izolační systém a solární panely v celé budově. Projekt je postaven s certifikací LEED, která podporuje udržitelný život.

Co se týče interiérového designu, každý byt bude dodáván se šatní skříní, stropními obklady, kuchyňským nábytkem a kvalitními bílými kuchyňskými spotřebiči (lednice, myčka, mikrovlnná trouba, trouba a výrobník ledu). Apartmány mají vlastní bazén, vířivku a vanu a penthousy mají vlastní parkoviště v bytě.

Ploché druhy
Dvoupokojové apartmány v apartmá Mercedes-Benz Pagoda mají rozlohu od 169 metrů čtverečních do 237 metrů čtverečních. Celkový počet jednotek v projektu je 80 jednotek.

Apartmány se 3 ložnicemi v apartmá Mercedes-Benz Grand Suite mají rozlohu od 254 m² do 300 m². Celkový počet jednotek v projektu je 57 jednotek.

4pokojové podkrovní apartmány Mercedes-Benz One-Eleven mají rozlohu 370 m². V projektu je 8 jednotek.

Podkrovní apartmány Mercedes-Benz Goluing s 5 ložnicemi mají rozlohu 650 m². V projektu jsou 3 jednotky.

Na vrcholu věže jsou dva podkrovní byty vyrobené na míru o rozloze 1000 m² a 1400 m².

Kontaktujte nás pro včasné uvedení na trh a možnosti nákupu luxusních apartmánů Mercedes-Benz, které se nacházejí pouze v centru Dubaje, a poprvé na světě.


DXB-00054

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí140 m²
Celkem170 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Sauna
Terasa
Výtah

Dubaj

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
TypByt
Rok výstavby2026