Dům za Koupit v Laval, Francie

Laval
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 93 m² • ref.: 1456009
5 435 326 CZK
iad Francie - Muriel Ricard nabízí: Tento dům o cca 93 m² obytné plochy v suterénu.
Ze vstupu je vstup do světlého obývacího pokoje o velikosti cca 28 m² s francouzským oknem vedoucím na terasu, samostatnou, vybavenou a vybavenou kuchyní, tří ložnic s vestavěnými skříněmi, sprchovým koutem a toaletou. Suterén tvoří garáž, prádelna, sklep a toaleta.
Celek se nachází na pozemku o velikosti cca 477 m² se zeleninovou zahradou.

Nenechte si ujít příležitost získat domov s velkým potenciálem. Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat, domluvte si návštěvu a objevte všechny její výhody.

Zprostředkovatelské poplatky hradí prodávající. Informace o energetické třídě této nemovitosti: index ENERGY třídy E 308 a index CLIMATE třídy B 10. Informace o rizicích, kterým je tato nemovitost vystavena, jsou k dispozici na webových stránkách Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Tento inzerát na nemovitosti byl napsán na redakční odpovědnost paní Muriel Ricard EI (ID 77670), nezávislé realitní makléřky (bez držby), obchodní zástupkyně SAS I@D Francie zapsané u RSAC v Lavalu pod číslem 913930038, držitelka karty pro získávání nemovitostí jménem společnosti I@D France SAS.

Prostory

Pokoje4
Patra1
Ložnice3

Povrchy

Živobytí93 m²
Parcela477 m²
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Zahrada

Laval

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby1975
Hodnocení energetické účinnosti
E
308
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
B
10