Projekt vily představující vilu se 3 ložnicemi v sumbě NTT

Kodi
Vila • 6 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 160 m² • Přízemí • K dispozici od 29. 12. 2024
3 257 791 CZK

Na prodej: 80 let pronájmu

Objevte tuto okouzlující vilu se 3 ložnicemi, která se nachází v Sumbě, Ntt. Tato snová vila se třemi ložnicemi a dvěma koupelnami je ideální pro rodinu, která hledá mimořádnou dovolenou. Harmonická směs typické sumbijské kultury a moderního komfortu vytváří jedinečnou oázu pro každodenní život.

Představte si, že se probouzíte za jemného šumění moře, slunečních paprsků proudících okny a ocitáte se v krásném ráji, který vás vítá s maximální úctou. Vzrušuje vás tato myšlenka? Pojďme se ponořit hlouběji do vašeho vysněného domova.

Veškerý nábytek pochází ze Sumby a nabízí design, který hladce kombinuje typické sumbanské prvky s moderním nádechem. Funkční a pohodlné vybavení je té nejvyšší kvality.

Koupelna se pyšní moderním a designovým vybavením, které je ideální pro každodenní požitek po dni plném dobrodružství. Vila se třemi ložnicemi je přizpůsobena pro rodinu nebo přátele, kteří si cení svého soukromí, se stěnami postavenými z kvalitních cihel a zvukotěsnými okny.

Střecha budovy je vyrobena z místní trávy alang-alang, což je typický materiál používaný v tropických oblastech. Nejen, že udržuje interiér chladný, ale také umocňuje autentický sumbanský zážitek.

Prostory

Pokoje6
Ložnice3
Koupelny2
Toalety2

Povrchy

Živobytí160 m²
Parcela200 m²
Jídelna
Klímatizace
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Kodi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2023