Projekt vily představující vilu se 2 ložnicemi v sumbě NTT

Kodi
Vila • 4 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 120 m² • Přízemí • K dispozici od 11. 7. 2024
2 312 239 CZK

Na prodej: 80 let pronájmu

Objevte tuto okouzlující vilu se 2 ložnicemi, která se nachází v Sumbě, Ntt. Tato snová vila se dvěma ložnicemi a jednou koupelnou je ideální pro pár, který hledá mimořádnou dovolenou. Harmonická směs typické sumbijské kultury a moderního komfortu vytváří jedinečnou oázu pro každodenní život.

Představte si, že se probouzíte za jemného šumění moře, slunečních paprsků proudících okny a ocitáte se v krásném ráji, který vás vítá s maximální úctou. Vzrušuje vás tato myšlenka? Pojďme se ponořit hlouběji do vašeho vysněného domova.

Veškerý nábytek pochází ze Sumby a nabízí design, který hladce kombinuje typické sumbanské prvky s moderním nádechem. Funkční a pohodlné vybavení je té nejvyšší kvality.

Koupelna se pyšní moderním a designovým vybavením, které je ideální pro každodenní požitek po dni plném dobrodružství. Vila se dvěma ložnicemi je přizpůsobena pro pár, rodinu nebo přátele, kteří si cení svého soukromí, se stěnami postavenými z kvalitních cihel a zvukotěsnými okny.

Střecha budovy je vyrobena z místní trávy alang-alang, což je typický materiál používaný v tropických oblastech. Nejen, že udržuje interiér chladný, ale také umocňuje autentický sumbanský zážitek.

Prostory

Pokoje4
Ložnice2
Koupelny1
Toalety1

Povrchy

Živobytí120 m²
Parcela170 m²
Klímatizace
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Kodi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2023
ProstředíKlid, Zelená, Obytný