Dům za Koupit v Villarrica, Chile

Villarrica
Samostatný dům • 6 místnost(i) • 6 lož. • 3 koup. • 5000 m² • -1. podlaží • ref.: 1028075084-3
4 559 122 CZK
Vítejte ve vysněné nemovitosti v Cudico, Villarrica! Tento úžasný pozemek o rozloze 5000 m² nabízí vynikající polohu v blízkosti lyžařského střediska se snadným přístupem z hlavní ulice. Vrcholem této nemovitosti jsou tři útulné, plně vybavené chaty, které jsou ideální pro hostování skupin přátel nebo rodin, které hledají nezapomenutelný útěk.

První chata, která pojme 8 osob, je luxusním útočištěm s veškerým potřebným vybavením. Jeho prostorné interiéry nabízejí bezkonkurenční pohodlí a jeho elegantní design vytváří útulnou a relaxační atmosféru. Hosté si mohou užít klidné noci v pohodlných pokojích a chvíle pospolitosti ve společných prostorách, jako je obývací pokoj a plně vybavená kuchyň.

Druhá kajuta, určená pro 5 osob, je okouzlujícím útočištěm s nádhernou výzdobou. Každý detail byl pečlivě vybrán tak, aby poskytoval hřejivý a okouzlující zážitek. Díky chytrému uspořádání a pohodlnému vybavení je tato kabina ideální pro ty, kteří hledají intimnější a uvolněnější atmosféru.

Kromě těchto dvou nádherných chatek se v objektu nachází malá chata, která se používá k podnikání a má speciální povolení k prodeji alkoholu během 3měsíční letní sezóny. Tato doplňková funkce poskytuje vynikající příležitost pro ty, kteří chtějí spojit potěšení z bydlení v této krásné lokalitě s možností zahájení vlastního podnikání.

Ale to není všechno. K dispozici je také osvěžující bazén, který je ideální pro užívání teplých letních dnů. Pro milovníky vaření pod širým nebem nabízí dobře vybavený gril ideální prostor pro přípravu lahodných jídel a vychutnání si venkovního stolování obklopeného ohromujícími přírodními krásami okolní krajiny.

Jako další dotek relaxace poskytuje venkovní vířivka příležitost ponořit se a užít si uklidňující koupel při rozjímání o klidném okolí a krásné krajině, která obklopuje nemovitost.

Nenechte si ujít příležitost proměnit tuto nemovitost ve svůj vlastní ráj ve Villarrici! Užijte si vynikající polohu v blízkosti lyžařského střediska, pohodlí plně vybavených chat, podnik s povolením k prodeji alkoholu a všechny doplňky, které tato úžasná nemovitost nabízí. Přijďte a objevte kouzlo tohoto jedinečného místa!

Prostory

Pokoje6
Ložnice6
Koupelny3
Parkoviště (venkovní)4

Povrchy

Živobytí5000 m²
Parcela5000 m²
Celkem5000 m²
Balkón
Bazén
Garáž
Parkoviště
Terasa
Zahrada
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Grilování
Vířivka

Villarrica

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Centrum města
Orientace na Jih
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na hory
TypDům
Rok výstavby2015
TopeníGeotermální
ProstředíKlid, Horský svah