Apartmány 500 mt od Marmaray v Istanbulu Kucukcekmece

Cumhuriyet Mahallesi
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 40 m² • ref.: IST-01331-35284
3 238 382 CZK
Prostorné apartmány s velkými balkony s výhledem na jezero v Istanbulu Kucukcekmece

Apartmány se nacházejí v Kucukcekmece, jednom z nejsnáze dostupných investičních center na evropské straně Istanbulu. Čtvrť Kucukcekmece se nachází mezi některými z nejdůležitějších hlavních silnic ve městě. Kucukcekmece je vhodné i pro rodiny s dětmi.

Byty na prodej v evropské části Istanbulu jsou 300 metrů od autobusového nádraží, 500 metrů od nádraží Marmaray, 600 metrů od jezera, 3 km od nákupního centra Aqua Florya, 24 km od tunelu Eurasia, 28 km od mostu mučedníků 15. července a 42 km od mezinárodního letiště Istanbul.

Prostorné byty se nacházejí v komplexu skládajícím se ze 178 bytů a 13 komerčních jednotek ve dvou 14 podlažních blocích na celkové ploše 3.586 m². Komplexní projekt disponuje dětským parkem, společnou zahradou, výtahem, krytým bazénem, krytým a venkovním parkovištěm, sledovacími kamerami, fitness sálem, koupelnou a nepřetržitě sledovacími kamerami, sedm dní v týdnu.

K dispozici jsou apartmány se dvěma nebo třemi ložnicemi. Apartmány se skládají z ložnice, obývacího pokoje, samostatné kuchyně, společné koupelny, en-suite koupelny a balkonových jednotek. Apartmány jsou dále vybaveny plastovými okny, satelitní televizí, ocelovými venkovními dveřmi, keramickými a laminátovými podlahami, klimatizační a klimatizační infrastrukturou, systémem chytré domácnosti, kompaktní sestavou a sprchovým koutem.


IST-01331

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí40 m²
Celkem60 m²
Balkón
Bazén
Satelitní TV
Sauna
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Klímatizace
Parkoviště

Cumhuriyet Mahallesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na jezero
TypByt
Rok výstavby2024