Ohromující vila se 4 ložnicemi na prodej v Mambrui Malindi

Malindi
Pozemek • 4 místnost(i) • 4 lož. • 4 koup. • 200 m² • ref.: ES5554002
5 022 345 CZK
Ohromující vila se 4 ložnicemi na prodej v Mambrui Malindi, Keňa

ID nemovitosti: es5554002

Poloha ubytovacího zařízení

Mambrui

Dům 191

Malindi

Keňa

Podrobnosti o nemovitosti

Útěk do ráje: Váš vlastní kousek svahilského klidu v Malindi

Představte si toto: probouzíte se do jemného šepotu palem, slunečního světla proudícího složitě vyřezávanými dřevěnými dveřmi a příslibu tyrkysového oceánu jen pár kroků odtud. To není sen; je to vaše realita v této úžasné vile se 4 ložnicemi, která se nachází v zabezpečené uzavřené komunitě v Malindi v Keni.

Oáza klidu a pohodlí:

Tato okouzlující vila se nachází pouhých 30 minut jízdy od letiště Malindi a nabízí dokonalou kombinaci dostupnosti a soukromí. Zapomeňte na shon a vstupte do zabezpečeného areálu, který je nepřetržitě střežen pro váš naprostý klid. Celé dny můžete strávit prozkoumáváním svěžích, dobře udržovaných zahrad nebo se vydat na krátkou 4minutovou procházku na pláž, kde se nedotčený písek táhne na míle daleko.

Luxusní komfort, svahilský styl:

Vstupte dovnitř a přeneste se do světa africké elegance. Každá ze čtyř ložnic se může pochlubit manželskou postelí King a vlastní koupelnou, takže si každý může užít své vlastní útočiště. Složité, patinou zdobené dveře a šatní skříně šeptají svahilskou tradicí, zatímco výzdoba inspirovaná pobřežím vytváří uvolněnou a příjemnou atmosféru.

Shromážděte se a odpočiňte si:

Odpočiňte si na rozlehlé terase, kterou zdobí plyšové posezení a čalouněné postele – ideální místo pro setkání s blízkými, sdílení příběhů pod hvězdnou oblohou nebo jen nasávání klidné atmosféry. A díky zbrusu novým klimatizačním jednotkám instalovaným v celém prostoru najdete pohodlí bez ohledu na počasí.

Plážové lahůdky na dosah ruky:

Tohle není jen tak ledajaký útěk na pláž. Představte si, že jedete se svým Land Cruiserem po 10 km dlouhém úseku nedotčeného písku za odlivu – zážitek, který je pro toto kouzelné místo jedinečný. (Nebojte se, podělím se o obrázek, abych to dokázal!)

Připraveni k nastěhování, připraveni k odpočinku:

Krása této vily spočívá v jejím snadném vlastnictví. Toto plně zařízené útočiště vás přivítá s otevřenou náručí – vše, co potřebujete, je vaše oblečení a kartáček na zuby, abyste si vytvořili vzpomínky, které vám zůstanou na celý život.

Za vilou: Dobrodružství čekají:

Od vzrušujících výletů do Marafa Hells Kitchen – keňského Grand Canyonu – až po líné dny u zbrusu nového společného bazénu, vaše možnosti jsou nekonečné. Využijte roční poplatek za kondominium, který pokrývá všechny základní služby, takže si můžete jednoduše užívat svůj pobřežní ráj.

Neustále se vyvíjející únik:

Nejedná se jen o nemovitost; Je to živoucí, dýchající komunita. Poznejte své fantastické sousedy a staňte se svědky neustálého rozvoje areálu s novými přírůstky, jako jsou solární panely, které přispívají k ekologickému kouzlu.

Víc než domov, splněný sen:

Tato vila je víc než cihly a malta; Je to brána k nekonečným možnostem. Je to zvuk smíchu, který se rozléhá palmami, chuť čerstvých mořských plodů na jazyku a pocit písku pod prsty na nohou. Je to váš soukromý kousek ráje, který čeká na to, až ho obejmete.

Nenechte si tuto příležitost proklouznout mezi prsty. Kontaktujte mě ještě dnes a vydejte se na cestu k životu nekonečného keňského slunce a svahilského klidu.

O OKOLÍ

Malindi, Keňa: Tropický ráj u Indického oceánu

Malindi je pobřežní město v Keni, které se nachází v Indickém oceánu. Je to oblíbená turistická destinace, známá svými krásnými plážemi, bujnou vegetací a bohatou historií.

Pláže

Malindi je domovem jedněch z nejkrásnějších pláží v Keni. Písek je bílý a prachový, voda čistá a tyrkysová a palmy se pohupují ve větru. Pláže jsou ideální pro koupání, opalování a vodní sporty.

Vegetace

Malindi je obklopeno bujnou vegetací, včetně kokosových palem, přesličníků a mangrovových porostů. Vegetace poskytuje bujnou kulisu plážím a přispívá k tropické atmosféře města.

Historie

Malindi má bohatou historii, která sahá až do 12. století. Město bylo kdysi významným obchodním centrem a bylo domovem různých kultur, včetně arabské, indické a evropské. Historie Malindi je patrná v jeho architektuře, která zahrnuje mešity, kostely a portugalské pevnosti.

Malindi: co tady můžete podniknout

V Malindi se dá dělat mnoho věcí, včetně:

* Koupání, opalování a vodní sporty na plážích
* Návštěva ruin Gedi, které jsou zapsány na seznamu světového dědictví UNESCO
* Vydejte se na safari za keňskou divokou přírodou
* Poznávání historie a kultury Malindi

Jak se dostat do Malindi

Malindi se nachází asi 100 kilometrů od Mombasy, druhého největšího keňského města. Nejlepší způsob, jak se dostat do Malindi, je letadlem. Existuje několik leteckých společností, které nabízejí přímé lety do destinace Malindi z Nairobi, Mombasa a dalších velkých měst v zemi Keňa.

Malindi je krásné a živé město, které nabízí pro každého něco. Ať už hledáte odpočinkovou dovolenou na pláži, kulturní zážitek nebo dobrodružství, Malindi vám má co nabídnout.

VLASTNOSTI MAiN:

* 200m2 obytné plochy
* 1000m2 pozemek
* 4 ložnice
* 4 koupelny
* Ohromující výhledy
* Soukromé parkoviště
* Soukromá zahrada
* V blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety a lékárny
* V blízkosti mnoha vynikajících barů a restaurací
* Skvělá základna, ze které můžete objevovat další fantastické oblasti Keni
* Mnoho vynikajících sportovních zařízení, pěších a cyklistických oblastí v okolí
* Potenciál pronájmu přes Airbnb a Booking.com

Kontaktujte nás ještě dnes a rychle online koupit nebo prodat nemovitost v Keni

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny4

Povrchy

Živobytí200 m²
Zařízeno

Malindi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře