Vily s podlahovým vytápěním v Duşemealtı, Yesilbayer

Yeşilbayır
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 135 m² • ref.: AYT-03241-23942
15 887 110 CZK
Samostatně stojící vily a dvojvily se soukromými zahradami a bazény v Doshimaalti Yeşilbayer

Stone design villas se nachází ve čtvrti Döşemealtı v turecké Antalyi. Yesilbayer je jednou z nejoblíbenějších čtvrtí v Doşimyaaltı.

Vily s vlastními bazény jsou jen pár kroků od každodenních potřeb, jako jsou vzdělávací instituce, trhy, lékárny a místní bazary. Vily na prodej v Doşemalı Çilbayer jsou vzdálené 2,2 km od slavné prázdninové vesnice Orf, 6,4 km od centra čtvrti Döşimyaltı, 12 km od nákupních center Erasta a Özdilek Park, 14 km od univerzity Antalya Belem, 15,4 km od moře, 20 km od starého města a 26 km od letiště Antalya.

Rezidenční projekt na pozemku o rozloze 8.018 m² nabízí 2 dvojvily a 19 samostatně stojících vil. Vily v rámci projektu jsou bohaté na parkovací místa pro dvě auta, soukromé zahrady s vodními vrtnými systémy, soukromé bazény, generátory, automatická garážová vrata a kartové vstupní systémy.

Dvojvily jsou rozděleny na 3 ložnice, otevřenou kuchyň, sklep, koupelnu a dva balkony. Samostatně stojící vily mají obývací pokoj, samostatnou kuchyň, sklep, koupelnu, 3 en-suite koupelny, 2 šatny a 3 balkony. Každá vila má také klimatizaci, sprchové kouty, vestavěné sestavy, elektricky ovládané žaluzie, satelitní TV, okna s dvojitým zasklením, zemní plyn, podlahové vytápění, systémy chytré domácnosti, sdílené konvice, ohřívače, solární energii a hromosvody. .


BÍLÝ TYP-03241

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny3
Balkony2

Povrchy

Živobytí135 m²
Celkem180 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Yeşilbayır

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
TypDům
Rok výstavby2022