Zbrusu nová nemovitost ve svébytném projektu v Nilufer Bursa

Odunluk
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 120 m² • 1. podlaží • ref.: YEI-00129-19814
6 050 616 CZK
Nemovitost připravená k nastěhování v projektu se zázemím v Odonluku, Nilufer

Nemovitost se nachází ve čtvrti Odonluk v Nilufer, Bursa. Odonluk se nachází v blízkosti parku Mihraplı, který obsahuje všechny zajímavosti města. V této oblasti se nachází mnoho zařízení, jako jsou nákupní centra, nemocnice, restaurace, kavárny, vzdělávací instituce a obchodní centra.

Nové nemovitosti se nacházejí na křižovatce hlavních ulic a minutu nebo dvě chůze od nákupního centra, nemocnice, stanice metra, parku a luxusního hotelu. Nemovitosti v Burse se nacházejí 9 km od historického Velkého bazaru a Velké mešity, 10 km od univerzity Uludag a 125 km od letiště Sabiha Gökçen.

Projekt, který byl postaven na ploše 42 dunum, se skládá ze dvou výškových budov a části se zázemím. Vnitřní nádvoří o rozloze 5,5 dunum a krásná krajina projektu poskytují klidný život. Součástí projektu je venkovní bazén, kryté parkoviště, basketbalové hřiště, dětské hřiště, fitness centrum, nabíjecí stanice pro elektromobily, nepřetržitý provoz sedm dní v týdnu a dobře vybavené sociální zařízení.

Prostorné nemovitosti s panoramatickým výhledem na město a hory. Některé typy nemovitostí mají terasy a zahrady. Nemovitosti disponují třídílnými kuchyňskými spotřebiči, klimatizací, vlastní koupelnou, balkonem a ústředním topením se společným měřičem tepla.


YEI-00129

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí120 m²
Celkem155 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Nabíjení elektromobilu

Odunluk

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na město
Výhled do zahrady
Výhled na nádvoří
TypByt
Rok výstavby2015