Apartmány a zahrada s výhledem na moře v komplexu v Urla

Güvendik
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 48 m² • 2. podlaží • ref.: ADB-00026-33613
5 951 304 CZK
Apartmány s výhledem na moře, balkonem a soukromou zahradou v Izmir Urla

Apartmány na prodej se nacházejí v klidné oblasti v İzmir Orla. Urla je region, který přijímá kvalifikované přistěhovalce z celého Turecka, známý svými rezidenčními projekty a luxusními rezidenčními vilami s horizontálním architektonickým designem, těší se čistým a dobře upraveným plážím s modrými vlajkami a nabízí život v kontaktu s přírodou, kde les a les. Moře koexistuje.

Apartmány v İzmir Orla jsou 250 metrů od supermarketu, 400 metrů od všech denních zařízení, 600 metrů od slavných plážových rybích restaurací v Izmiru, moře a přístavu, 900 metrů od pláží s modrou vlajkou, 1 km od lesa a 50 metrů od letiště Adnan Menderes.

Apartmány se nacházejí v komplexu postaveném na pozemku o rozloze 4500 m², k dispozici je soukromé kryté parkoviště, bezpečnostní kamery a ostraha nepřetržitě, sedm dní v týdnu, venkovní bazén, sauna, parní lázeň, posilovna, systém recyklace dešťové vody, kuchyň a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Ve speciálně navržených bytech, terasa a balkon, soukromá zahrada obklopená apartmány pro použití na zahradě, systém podlahového vytápění na zemní plyn a soukromý společný kotel pro byt, samostatná klimatizace v každém pokoji, kuchyňské vybavení a kuchyňská souprava značky Häfele, dřevěné a keramické podlahové krytiny, sprchový kout, okenní systémy z PVC.


ADB-00026

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí48 m²
Celkem64 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Nabíjení elektromobilu
Parkoviště
Sauna

Güvendik

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
Výhled na les
Výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2023