Samostatně stojící vily v blízkosti pláže v Edremit Girne

Northern Cyprus
Dům • 5 místnost(i) • 4 lož. • 4 koup. • 260 m² • ref.: ECN-00093-14570
20 610 984 CZK
Samostatně stojící vily s vlastními bazény a zahradami v blízkosti pláže v Edremit Girne

Elegantní vily se nacházejí v pobřežní čtvrti Edremit v Girne na severním Kypru. Nachází se v butikovém komplexu a je ideální pro investici. Do centra města Girne se dostanete jen kousek autem.

Samostatně stojící vily jsou v docházkové vzdálenosti od všech vašich každodenních potřeb. Nabízejí snadný přístup k moři, stanicím veřejné dopravy a inženýrským sítím. Vily se nacházejí 1,5 km od americké univerzity v Girne, 2 km od americké vysoké školy Girne a národního parku Alsaangak, 2,5 km od pláže Escape, 3 km od pláže Denizkezi (mořská panna), 4 km od centra Girne, 6 km od tržiště, 6,5 km od státní nemocnice Dr. Akışişek, 7 km od přístavu Girne a 48 km od letiště Erjan, 83 km od mezinárodního letiště Larnaka. Tato privilegovaná poloha je ideální pro pohodlný a bezpečný životní prostor.

Elegantní projekt se nachází na pozemku o rozloze 7 970 m² a nabízí 21 samostatně stojících vil. Vily na prodej v Severním Kypru Girnese nacházejí v prestižním projektu. Komplex má nepřetržitou bezpečnostní službu, sedm dní v týdnu, bezpečnostní kamery a parkoviště. Vily se 4 ložnicemi mají tři různé architektonické návrhy. Každý má vlastní zahradu a bazén.

Vily ve vstupním patře mají ložnici, obývací pokoj, otevřenou kuchyň, terasu u bazénu a koupelnu. V prvním patře jsou 3 ložnice, všechny s vlastními koupelnami a jedna se šatnou. V patře je terasa s grilem a kuchyň.

Obývací pokoj s otevřenou kuchyní má útulnou a útulnou atmosféru. Zde je krb se skleněným zábradlím. Vstupní patro má mramorové podlahy, zatímco v nejvyšším patře jsou laminátové krytiny.


ECN-00093

Prostory

Pokoje5
Ložnice4
Koupelny4
Balkony4

Povrchy

Živobytí260 m²
Celkem316 m²
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Zahrada

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2024