Apartmány v komplexu s výhledem na moře v Kusadasi

Değirmendere
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 149 m² • 1. podlaží • ref.: CII-00005-34072
5 804 347 CZK
Apartmány s výhledem na moře a město v Ain Al Tair v Kusadasi Aydin.

Apartmány s úžasným výhledem na Egejské moře se nacházejí na skalnatém podkladu v Kusadasi v nadmořské výšce 200 metrů nad mořem. Kusadasi je důležitou turistickou a prázdninovou oblastí v Turecku s krásnými písečnými plážemi, čistými lesy a horským vzduchem.

Apartmány na prodej v Aydin Kusadasi jsou 100 metrů od trhu, 4 km od moře a pláže, 5 km od přístavu, 6 km od mezinárodní školy, 7 km od nákupního centra, 20 km od starověkého města Efes a 70 km od letiště Adnan Menderes.

Komplex je postaven na pozemku o rozloze 150 000 m² a je určen k užívání pro čtyři roční období. Bazén a dětské bazény uvnitř komplexu, sluneční terasy, 24/7 bezpečnostní služba, bezpečnostní kamery, kamélie, přírodní prostory, posilovna, sauna, turecké lázně, parní lázeň, kavárna, trh, plážový volejbal, basketbalové hřiště, tenisový kurt, děti K dispozici je mnoho zařízení, která poskytují komfort pětihvězdičkového hotelu, jako jsou dětská hřiště a parkoviště.

Apartmány s dřevěným exteriérem a pokryté tepelně izolační keramikou mají balkony s nádherným výhledem na moře. Apartmány v zahradním patře mají velkou soukromou zahradu. Apartmány mají velký obývací pokoj, otevřenou kuchyň, 3 prostorné ložnice a vlastní koupelnu. V bytech je bohatý na prvky, jako jsou podlahy s keramickým povlakem, systém podlahového vytápění na zemní plyn, infrastruktura chladicího systému VRV, lakované kuchyňské skříňky a dveře, ocelové dveře, elektrické žaluzie, hliníkové truhlářské výrobky a velké skleněné okenní systémy.


CII-00005

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí149 m²
Celkem190 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Tenis
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum

Değirmendere

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na město
Panoramatický výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2025